Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016 március 22.)

Joe és Gábor megkezdik a műhely felújítását. Dávid teljesen összeomlik a szakítás miatt. Sárit letartóztatják egy tüntetésen.
Joe a műhely megvásárlása és Barbi álomesküvőről való lemondása után nagyon motivált, hogy gyorsan megnyissa a műhelyet és aranybányát csináljon belőle. Miközben Barbi továbbra is egyedül törődik az esküvői előkészületekkel, Joe és Gábor kénytelenek megállapítani, hogy a műhely több munkába és beruházásba fog kerülni, mint azt eddig gondolták. Amikor Joe váratlanul értesül Sári letartóztatásáról, nagyon összeveszik a lánnyal az őrszoba előtt. Este Joe idegei teljesen kikészülnek, Barbi pedig átgondolja, hogy nem lenne-e jobb, ha többet vigyáznának Zsófira.

Reggel Dávid kénytelen elfogadni, hogy Milla döntése végleges. Próbálja eljátszani az újdonsült laza szingli csávót, hogy ne bőgjön le Milla előtt, noha belül szenved.  Ráveszi Rolandot, hogy menjen vele flört-körútra, és azt reméli, hogy ezzel féltékennyé teszi Millát. A próbálkozás viszont a visszájára sül el, és Dávid kínos mód érzelmileg összeomlik az egyik flörtpartnere előtt. Este Bécy klubjában Dávid még mindig szenved, de azt állítja, hogy alaposan kiélvezte a flörtölését. Nem is sejti, hogy közbe Milla és Roland épp az öltözőben szexelnek.
 
Reggel nagy a zűrzavar a srácok albérletében, amikor Robin rá akarja venni Sárit, hogy hozza el magával Zsófit egy tüntetésre. Karesz és Milán megrökönyödnek, mert Sári babysitter hiányában Zsófival együtt követi Robint. Amikor azonban eldurvul a helyzet a házfoglalásnál, Sárit letartóztatják, és a lány Karesz és Milán segítségét kéri. A fiúk viszont véletlenül elszólják magukat Barbi előtt, aki egyből riadóztatja Joe-t. A srácok Joe-val és Barbival együtt megpróbálják észhez téríteni Sárit, Robin közbeavatkozása miatt viszont elfajul a veszekedés.A sorozat epizódjait megnézheted az RTL Moston. 

Legnézettebb videók