KERESÉS search-close

Előző rész (2016. március 21.)

szerző:
2016.03.21. 21:10
Barbinak hála, Joe megveszi a műhelyt. Milla rájön, hogy nem szereti Dávidot, és szakít vele. Karesz barátja kedvéért megbékél Lizával.
Előző rész (2016. március 21.)
Miután Rudi részegen ígéretet tett Joe-nak, hogy megveheti a műhelyét, Joe másnap azzal szembesül, hogy az ivócimborája felsrófolja az árat, és a pénzt is azonnal egy összegben meg akarja kapni. Joe így kétségbeesett keresésbe kezd, hogy valakinek eladja a box klubbot. Szép Fülöp az egyetlen érdeklődő, aki viszont csupán annyit akar a klubért fizetni, amennyit Rudi kér a műhelyért. Amikor Joe rájön, hogy így nem marad pénz Barbi álomesküvőjének a megvalósítására, lemond a műhelyről. Barbi viszont nem hagyja, hogy a szerelme miatta feladja az álmát. 
 
Milla még mindig betegeskedik, és továbbra is tanácstalan, hogy mi lehet az oka. Dávid nagy odaadással gondoskodik róla, ám ez a túlbuzgóság hamarosan túl sok lesz a lánynak. Amikor Dávidnak el kell mennie, Milla a távollétében váratlanul kivirágzik, és egy bulis délutánt tölt el a lakótársaival. Ahogy Dávid újra felbukkan a lakásban, máris előjönnek a tünetei. Milla rádöbben, hogy már nem szereti a fiút, és azonnal szakít vele.
 
Reggel Karesz összekap Lizával, és Milán rádöbben, hogy a számára két legfontosabb ember utálja egymást. Úgy dönt, hogy tesz valamit ez ellen, és egy ravasz ürüggyel egy sétahajóra csalja a barátját és a szerelmét, ahol azok kénytelenek együtt tölteni az egész délutánt. A nehéz kezdet után Liza megmenti Kareszt néhány idősebb hölgy karmai közül, és a fiú rádöbben, hogy Liza nem is olyan rossz fej. Közelebb kerülnek egymáshoz, és elhatározzák, hogy megleckéztetik Milánt az akciójáért: úgy tesznek, mintha lenne köztük valami. Milán először teljesen kikészül, de aztán megkönnyebbül, hogy csak szórakoztak vele.


A sorozat epizódjait megnézheted az RTL Moston. 
 

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való