Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. március 08.)

Evelin megleckézteti Mátét, és megszabadul tőle. Marci képtelen kiverni a fejéből Tamarát. Dávid lakótársai fellázadnak ellene.
Reggel Máté újra felkeresi az albérletben Evelint, mert vissza akarja őt szerezni. Bori azt tanácsolja Evelinnek, beszéljen végre egyértelműen Mátéval, hogy lezárhassák az ügyüket, és a lopott pénz kérdését is rendezhessék. Bori megijed, mert úgy tűnik, Evelin újrakezdené Mátéval. Bori kételkedik Evelin épelméjűségében, később aztán kiderül, hogy Evelin bolondot csinált Mátéból, és végül a pénzével együtt örökre megszabadul tőle.
 
Marci megpróbál távolságot tartani Tamarától, ami reggel egy kisebb vitába torkollik közöttük. Tamara később felkeresi Marcit, hogy kibéküljenek, és végül meghívja őt egy kávéra. Közben az egyik pincérnő hevesen flörtölni kezd Marcival, amibe azonban a fiú Tamara iránti tiszteletből nem megy bele. Ám, amikor Tamara zöld utat ad neki, Marci nem lát tovább okot arra, hogy visszafogja magát és végül felviszi az albérletbe a pincérnőt. Amikor azonban majdnem lefekszenek egymással, Marci visszakozik, mert nem tudja Tamarát kiverni a fejéből.

Reggel teljes káosz uralkodik Bécy házában. A ház úgy néz ki, mint egy disznóól. Dávid tanácsot kér Joe-tól és abban reménykedik, hogy világos játékszabályok felállításával és egy közös főzőcskézéssel ki tudja békíteni egymással a lakótársait. A bevásárlás után hatalmas vita alakul ki és Dávid azzal próbálja megoldani a vitát, hogy mindenkit közös takarításra kényszerít. Ezzel Dávid ugyan összehozza a lakótársait, azok azonban közösen ellene fordulnak. Az esti vacsoránál a többiek messziről elkerülik Dávidot, de amikor sértődötten el akar menni mindent megbeszélnek és kibékülnek egymással.


A sorozat epizódjait megnézheted az RTL Moston

Legnézettebb videók