KERESÉS search-close

Előző rész (2016. március 03.)

szerző:
2016.03.03. 20:45
Barbi meglepetésbulit szervez Joe 41. születésnapjára. Milla megint ráébreszti Dávidot, mekkora lúzer. Drex részegen felmond a Kamu bárban.
Előző rész (2016. március 03.)
Joe és Barbi reggel megegyeznek, hogy idén szűk körben fogják megünnepelni Joe születésnapját, ám Barbi meglepetés bulit szervez Joe 41. születésnapjára. Barbi elküldi Joe-t tojásért, hogy meg tudja tenni az albérletben a bulihoz szükséges előkészületeket, de Joe az albérlet előtt az utcán összefut Marcival, aki Lalit és Gábort hozza haza a pályaudvarról. Barátai rábeszélik Joe-t, hogy menjenek el egy bárba megünnepelni a születésnapját. Barbi közben a vad motorosokkal a lakásban várja Joe-t, de Joe nincs sehol. Mikor Barbi megtudja, hogy Joe részegen bulizik Marciékkal, dühösen kidobja a lakásból a motorosokat.


Dávid reggel megtiltja Karolának és Rolandnak, hogy belépjenek Bécy szobájába, de nem sokkal később pont ő lesz az, aki nem tartja be ezt a szabályt. Sajnos Bécy pont akkor ér haza, és rajtakapja Millával a hálójában, beolvas Dávidnak, sőt még azt is megkérdőjelezi, hogy a megfelelő embert választotta-e ki arra, hogy felügyelje a házát és a klubot. Dávid be akarja bizonyítani Bécynek, hogy méltó a bizalmára. Milla nem éri fel ésszel, hogy Dávid így meghunyászkodik Bécy előtt, és ösztönözni kezdi, hogy mondja meg Bécynek a magáét, de Dávid csődöt mond, mire Milla közli vele, hogy szerinte egy szerencsétlen lúzer.


Drex ideges lesz, amikor reggel a srácok az ő menő ötlete helyett este megrendezik a második WC bulit. Drex elmegy Rolanddal biliárdozni, és játék közben kiengedi magából a gőzt. Bátyja felbuzdítja Drext, hogy hagyja ott a lakóhajót és a srácokat, mondjon fel. Drex részegen megfogadja testvére tanácsát, teljesen felszabadultan érzi magát, mikor felmond a lakóhajón.A sorozat epizódjait megnézheted az RTL Moston
 

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való