Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. március 03.)

Barbi meglepetésbulit szervez Joe 41. születésnapjára. Milla megint ráébreszti Dávidot, mekkora lúzer. Drex részegen felmond a Kamu bárban.
Joe és Barbi reggel megegyeznek, hogy idén szűk körben fogják megünnepelni Joe születésnapját, ám Barbi meglepetés bulit szervez Joe 41. születésnapjára. Barbi elküldi Joe-t tojásért, hogy meg tudja tenni az albérletben a bulihoz szükséges előkészületeket, de Joe az albérlet előtt az utcán összefut Marcival, aki Lalit és Gábort hozza haza a pályaudvarról. Barátai rábeszélik Joe-t, hogy menjenek el egy bárba megünnepelni a születésnapját. Barbi közben a vad motorosokkal a lakásban várja Joe-t, de Joe nincs sehol. Mikor Barbi megtudja, hogy Joe részegen bulizik Marciékkal, dühösen kidobja a lakásból a motorosokat.


Dávid reggel megtiltja Karolának és Rolandnak, hogy belépjenek Bécy szobájába, de nem sokkal később pont ő lesz az, aki nem tartja be ezt a szabályt. Sajnos Bécy pont akkor ér haza, és rajtakapja Millával a hálójában, beolvas Dávidnak, sőt még azt is megkérdőjelezi, hogy a megfelelő embert választotta-e ki arra, hogy felügyelje a házát és a klubot. Dávid be akarja bizonyítani Bécynek, hogy méltó a bizalmára. Milla nem éri fel ésszel, hogy Dávid így meghunyászkodik Bécy előtt, és ösztönözni kezdi, hogy mondja meg Bécynek a magáét, de Dávid csődöt mond, mire Milla közli vele, hogy szerinte egy szerencsétlen lúzer.


Drex ideges lesz, amikor reggel a srácok az ő menő ötlete helyett este megrendezik a második WC bulit. Drex elmegy Rolanddal biliárdozni, és játék közben kiengedi magából a gőzt. Bátyja felbuzdítja Drext, hogy hagyja ott a lakóhajót és a srácokat, mondjon fel. Drex részegen megfogadja testvére tanácsát, teljesen felszabadultan érzi magát, mikor felmond a lakóhajón.A sorozat epizódjait megnézheted az RTL Moston
 

Legnézettebb videók