KERESÉS search-close

Dávid mégsem utazik Ibizára

szerző:
2016.02.17. 20:50
Dávid teljesen félreértette Bécyt. Kiderült, hogy szó sem volt arról, hogy ő is utazna Ibizára. Így viszont azt mondta Bécynek, hogy felmond.
Tamara bejelentette, hogy hazamegy Szegedre, Marci azonban ennek egyáltalán nem örült. Megpróbálta elérni, hogy maradjon még egy darabig, és végül sikerült is neki.
Dávid mégsem utazik IbizáraA jelenetért kattints a GIF-re!
Tamara marad, sőt, azzal a gondolattal is eljátszott, hogy Budapestre költözik.

Alexának pénzre van szüksége, mert nem tudta kifizetni a lakbért. Ezért elment egy fehérnemű fotózásra, ennek azonban sem Gábor, sem Barbi nem örült. Alexa mindenesetre részt vett a fotózáson, akkor azonban teljesen kiakadt, amikor azt kérték tőle, hogy vegye le a melltartóját.

Otthagyott mindent és Pauláékhoz ment. Majd kiborult, mondván, hogy ő semmihez nem ért.
Dávid mégsem utazik IbizáraA jelenetért kattints a GIF-re!
Barbiék megvigasztalták, és kitalálták, hogy dolgozzon a szalonban manikűrösként. Ennek a hírnek Gábor úgy megörült, hogy meg is csókolta Alexát.

Kiderült, hogy Bécy egyáltalán nem akarja, hogy Dávid legyen az ibizai klub főnöke, Dávid mindent félreértett. Milla próbálta is megmondani ezt neki, de Dávid már annyira beleélte magát az egészbe, hogy meg sem hallotta, mint mond neki.

Bement a klubba, és elkezdte válogatni az embereket, akik velük fognak tartani. Bécy ekkor jelent meg, és elmondta neki, hogy ő marad Budapesten. Dávid nagyon rosszul fogadta a hírt, azt mondta Bécynek, hogy ez esetben felmond.
Dávid mégsem utazik IbizáraA jelenetért kattints a GIF-re!

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való