Műsorújság
RTL Most

Dávid mégsem utazik Ibizára

Dávid teljesen félreértette Bécyt. Kiderült, hogy szó sem volt arról, hogy ő is utazna Ibizára. Így viszont azt mondta Bécynek, hogy felmond.
Tamara bejelentette, hogy hazamegy Szegedre, Marci azonban ennek egyáltalán nem örült. Megpróbálta elérni, hogy maradjon még egy darabig, és végül sikerült is neki.
A jelenetért kattints a GIF-re!
Tamara marad, sőt, azzal a gondolattal is eljátszott, hogy Budapestre költözik.

Alexának pénzre van szüksége, mert nem tudta kifizetni a lakbért. Ezért elment egy fehérnemű fotózásra, ennek azonban sem Gábor, sem Barbi nem örült. Alexa mindenesetre részt vett a fotózáson, akkor azonban teljesen kiakadt, amikor azt kérték tőle, hogy vegye le a melltartóját.

Otthagyott mindent és Pauláékhoz ment. Majd kiborult, mondván, hogy ő semmihez nem ért.
A jelenetért kattints a GIF-re!
Barbiék megvigasztalták, és kitalálták, hogy dolgozzon a szalonban manikűrösként. Ennek a hírnek Gábor úgy megörült, hogy meg is csókolta Alexát.

Kiderült, hogy Bécy egyáltalán nem akarja, hogy Dávid legyen az ibizai klub főnöke, Dávid mindent félreértett. Milla próbálta is megmondani ezt neki, de Dávid már annyira beleélte magát az egészbe, hogy meg sem hallotta, mint mond neki.

Bement a klubba, és elkezdte válogatni az embereket, akik velük fognak tartani. Bécy ekkor jelent meg, és elmondta neki, hogy ő marad Budapesten. Dávid nagyon rosszul fogadta a hírt, azt mondta Bécynek, hogy ez esetben felmond.
A jelenetért kattints a GIF-re!

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók