Műsorújság
RTL Most

Dávid belezúgott Millába?

Milla elárulja Dávidnak, hogy az egész Kristóffal való szerelem egy színjáték volt, Timi és Maja pedig kiszúrnak Emesével.
Amikor Dávid rájön, hogy Kristóf és Milla romantikus napot akarnak tartani, féltékenységből gyorsan összehív egy kitalált megbeszélést, hogy megakadályozza a szerelmes együttlétet. Dávid kétségbeesésében nem létező újdonságokat talál ki, és emiatt egy alapos fejmosást kap az egészről semmit sem tudó Bécytől. Milla rájön Dávid tervére, és Dávid rettegni kezd, hogy Milla elmeséli Kristófnak Dávid alattomos tervét, ám Milla tartja a száját és Dávid tudomására hozza, hogy csak azért közeledett Kristófhoz, hogy féltékennyé tegye a fiút.
 

Reggeli közben Maja ismét meglátja, ahogy Emese féltékenységi jelenetet rendez Ádámnak, és elkezd reménykedni, hogy így neki nagyobb esélyei vannak a srácnál. Meg is látogatja később a munkahelyén, de onnan mérgesen eljön egy lopott biciklivel, miután Ádám visszautasítja a próbálkozásait. Majának végül Timi segítségével sikerül Emesét újra féltékenyé tenni, mire Emese száműzi Ádámot a nappaliban lévő kanapéra. Maja megpróbálja kihasználni az alkalmat, és végül sikerül is neki elcsábítania Ádámot.
 

Miki és Timi együtt ébrednek, de már reggel veszekedéssel kezdik a napot. Mikor reggel Miki sms-t kap Joe-tól, hogy csomagja érkezett, menjen a klubba, egyből oda siet. A csomagban egy öv van kettőjük nevével, amit a megnyitóra rendelt Miki. Joe felajánlja, hogy kezdjenek tiszta lappal, de Miki bosszút esküszik! Hamar munkába kezd, első lépésként Barbi közelébe férkőzik, ráadásul a terve sikeresnek bizonyul.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

 

Legnézettebb videók