Műsorújság
RTL Most

Danit veszélyes sérülésekkel szállították kórházba!

Tamara lerészegedett. Dani új lakást keresett. Lalinál megjelent a testvére.

Dani elkezdett lakást keresni magának és a babának, amit Lili félreértett. Ő azt gondolta, hogy hármuk számára keres új otthont a férfi.  Miután beszélt Mesivel, Lili úgy érezte, ideje tiszta vizet önteni a pohárba, és elment Bécy kisebb klubjába, ahol Dani aznap beugrós volt. Dani azonban épp akkor került összetűzésbe az egyik vendéggel, amikor Ő odaért. Danit leszúrták, Lili pedig nem mondta el az igazat a nagy kavarodás miatt.

Tamara nagy nehezen adott egy esélyt a Teóval való barátságának, de a közösen eltöltött napon, a férfi részegen megcsókolta Tamarát. Tami részegen hazaindult, de megállította két rendőr. A járőrök haza akarták kísérni Őt, mire Tamara az albérletbe vitette magát. Joe gondját viselte az ittas lánynak, mire Tamara elérzékenyült és megcsókolta Joe-t.

Reggel megjelent az albérletben Gyurika, Lali testvére. A neten megbeszélt egy randit, és az albiban szeretett volna elkészülni. Készülődés közben azonban allergiás reakciója lett, ezért Niki bedobta az ötletet, hogy Lali menjen el a testvére helyett, úgyis annyira hasonlítanak. Laller nagy nehezen belement a dologba, ráadásul még a lány is megtetszett neki. Később mégis megjelent a meggyógyult Gyurika, és hatalmas balhét csapott, amiért Lali megcsókolta a lányt.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók