Műsorújság
RTL Most

Dani tanári pályára léphet?

Roland újra találkozott az apjával. Joe megtudta, hogy Tamara és Teó összejöttek. Dani új munkát keresett.

Bori nagy nehezen rávette Rolandot, hogy találkozzon az apjával. Mikor Mihály új felesége Roland füle hallatára lehordta a férfit, Roland minden korábbi frusztrációja felszínre tört, és végleg leszámolt apjával. Később a kocsmában Sanya provokálta a szüleivel kapcsolatban, mire Roland kis híján megverte régi riválisát. Bori elrángatta onnan, és el akarta vinni a panzióba, de Roland teljesen elvesztette a fejét, és Borin töltötte ki a mérgét.

Reggel Joe bocsánatot akart kérni Tamarától az előző napi veszekedésért, de szörnyű meglepetés várta. Amikor megtudta, hogy Tamara tegnap összejött Teóval, teljesen összetört. Tamarát lelkifurdalás gyötörte, amiért nem tudta személyesen elmondani neki a hírt. Teónak eközben tele a hócipője a Joe témával, és azt követelte, hogy Joe végleg tűnjön el Tamara életéből.

A késes támadást követően Dani rájött, hogy nem ez az ideális állás a számára, ráadásul a fizetés sem elég ahhoz, hogy eltartsa Lilit és a születendő gyereket. Megkereste a haverját, Dénest, hátha tudna nála dolgozni másodállásban, de az állást már betöltötték az extrémsport boltban. Viszont Dénes emlékeztette rá, milyen végzettsége van, és felvetette, hogy Dani dolgozhatna a végzettsége szerint tanárként. Lilinek nagyon megtetszett ez az ötlet, és addig nyaggatta Danit, amíg Ő teljesen kifakadt a lányra.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók