Műsorújság
RTL Most

Dani: „A baba a legjobb dolog, ami az életemmel történhetett…”

Lili a fellegekben járt, miután Dani őt választotta. Ayse kiállt a kapcsolatáért családjával szemben. Lali egy férjes nővel kezdett ki a faluban.

Lili minden eddiginél boldogabb volt, mivel Dani úgy döntött, vele akar lenni, ráadásul még TJ előtt is megvédte az álláspontját. Ám amikor Lili találkozott Karesszel, a gyermeke valódi apjával, újra felébredt benne a bűntudat. Most azonban Mesi volt az, aki úgy gondolta, hogy Lilinek ki kellene élveznie a boldogságát. Délután Dani meglepő szerelmi vallomást tett Lilinek.

Hakan az egész család szeme láttára szembesítette Aysét azzal a kosárlabdás videóval, amin ő és Milán csókolóznak. A csalódott és dühös Nihat végérvényesen el akarta küldeni a lányát Törökországba, ezért Ayse elszökött. A lány azonban nem tudta elfogadni a családja széthullását, és belátásra akarta bírni az apját, de az érzelmes kérlelése süket fülekre talált Nihatnál.  Ezek után Ayse úgy döntött, hogy Milánt és a szabadságát választja családja helyett.

Lali továbbra is erősen kapaszkodott abba a reménysugárba, hogy rábírhatják Joe-t, térjen vissza Budapestre. Míg Lali kivárt, azzal ütötte el az időt, hogy rámozdult az egyik falusi nőre, Anettre. Joe azonban óva intette tőle Lalit, mivel Anett házas asszony. Amikor Anett végül is engedett Lali udvarlásának, férje kiakadt és megfenyegette Lalit egy sóval megtöltött vadászpuskával.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók