Műsorújság
RTL Most

Boti megmenti Sári félresikerült randiját

Sári a kezdeti tapogatózásokat követően talált egy szimpatikus fiút a neten, akivel megbeszélt délutánra egy randevút. A kávézóban kiderült, hogy a srác egy komplett elmebeteg, és a mosdóban kis híján meg is támadta Sárit...

 

Sári arról panaszkodott Lizának, hogy hiányzik már neki valaki, aki mindig mellette van. A lány azt tanácsolta Sárinak, hogy regisztráljon fel egy társkereső oldalra. Sárinak eleinte nem tetszett az ötlet, aztán talált valakit...

 

 


Sárinak nagyon megtetszett az egyik fiú, és megbeszélt vele egy randit. Sári egy kávézóba ment, hogy megismerje udvarlóját. A srác már ott várta őt a megbeszélt helyen, azonban már az első pillanatban furcsán viselkedett vele, és feltűnően nyomult Sárira. 

 

 


A furcsán viselkedő srác elmondta, hogy felnőtt filmekkel is foglalkozik, Sárit pedig annyira összezavarták a történtek, hogy a mosdóba rohant. Amikor ott a srác előbújt a vécéből, és kis híján meg is támadta Sárit, a lány kiabálni kezdett, és a pincér srác, Boti mentette ki őt a szorult helyzetből.

 

 


A lányt végül haza is kísérte Boti, és hamar megtalálták a közös hangot. Amikor Sári elmondta neki, hogy van egy két éves kislánya, Boti egyáltalán nem futamodott meg, sőt azt mondta, nagyszerű dolog, hogy ilyen fiatalon anyaként is helytáll. 

 

 

 

Eközben Barbi rájött, hogy óvnia kell Ramónát mindentől és mindenkitől, Gréti pedig totálisan kiborult Dani miatt.

Legnézettebb videók