Műsorújság
RTL Most

Borinak elege lett Bécy-ből és felmondott

Orsi tovább őrlődött Joe és az anyja között. Evelin gyanakodni kezdett Isabelre. Bori életében még tovább nőtt a feszültség.

Bécy reggel alaposan beolvas Borinak, hogy nemsokára csak a második helyen fog állni a klubban. A fejmosás miatt Bori ki van borulva, így akárcsak az albérletben Rolanddal, úgy a fitneszstúdióban Laurával is heves vitába bonyolódik egy igazából ártatlan szituációban. Amikor Bori és Anna a vita révén megtudják, hogy a fitneszstúdió edzői képzést indít, Anna biztos benne, hogy ez Bori számára is jó állás lehetne.
 


Orsi reggel Joe és Zsuzsa között őrlődik, amikor azok az orra előtt veszekednek rajta. Orsi szomorúan elküldi az anyját, mert már nem tudja tovább elviselni a veszekedést. Ám amikor később megtudja, hogy Joe pénzt ajánl Zsuzsának azért, hogy tartsa távol magát tőle, a döbbent lány az anyja mellé áll. Ezúttal viszont Zsuzsa küldi el a lányát, mivel lelkifurdalástól gyötörve arra jut, hogy nincs jó hatással Orsira.
 


Reggel Evelint Bécy azzal bízza meg, hogy biztosítson aznapra szórakozást Isabel számára. Amikor azonban később Isabel kiöltözve elmegy, Evelin biztos benne, hogy végre rajta fogja tudni kapni a lányt, amint félrelép, így Nikivel együtt követi őt. Evelin kideríti, hogy Isabel titokban egy jóképű sráccal találkozik, hogy táncoljanak, és meg van győződve arról, hogy több is van közöttük. Beszámol erről Bécynek, akiben egy világ omlik össze.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók