Műsorújság
RTL Most

Boriban és Rolandban ismét felébredtek egymás iránti érzéseik?

Evelint behívták kihallgatásra. Bori bocsánatot kért Rolandtól. Milánnak munkát kellett találnia.

Evelint és lakótársait reggel jócskán sokkolja a Joe ügyvédjétől kapott információ, miszerint Joe előzetesben marad, és vádat emeltek ellene gyilkosság miatt. Evelin végképp elbizonytalanodik, amikor kicsivel később a rendőrség behívja őt kihallgatásra. Joe ugyanis pár nappal korábban Evelin és Gábor előtt kijelentette, hogy kinyírja Ádámot. Bár ez egyértelműen fenyegetésnek minősül, Evelin mégis hallgat erről a rendőrségen, mert fél, hogy ez Joe bűnösségét bizonyítaná, amit nem akar elfogadni.
 


Borit bűntudat gyötri, ezért szeretne elnézést kérni Rolandtól, amiért „miatta” eltört a karja. De Roland nagyon kiosztja a lányt, és nem fogadja el a bocsánatkérést. Mikor még Ákos is felbukkan, Roland végképp kiakad. Bori alig tudja megakadályozni, hogy nekiessen Ákosnak. Bori nem adja fel, a nap során többször is nekifut a bocsánatkérésnek, és úgy tűnik, kitartásának meg is lesz az eredménye. Egy pillanatra megint közel kerülnek egymáshoz Rolanddal, ami összezavarja a lányt.
 


Milán reggel azzal szembesül, hogy totálisan le van égve anyagilag. Sem Karesz, sem Mesi nem tud neki kölcsönadni, ráadásul betoppan a hajóra Bécy is, aki a következő hónaptól már Tedi után is albérleti díjat akar felszámolni. Milán ráébred, hogy ez így nem mehet tovább, sürgősen munkát kell találnia. Amikor később találkozik Győzővel és egy barátjával, a fiúk rábeszélik őt, hogy legyen Ő is pizzafutár. A munkahelyen kapott biciklit azonban egyből az első napján ellopják…
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók