Műsorújság
RTL Most

Bori tényleg Ákost választotta?

Evelin felkereste Renit. Bori döntött Ákos és Roland között. Flóra és Szofi összekaptak.

Gábor és Lali reggel még mindig szekálják Evelint, akit nagyon kínoz a lelkiismerete, amiért gyilkosnak gondolta Joe-t, és megkérdezte a férfitől, hogy valóban ő tette-e. Hogy helyrehozza a hibáját, mindent el akar annak érdekében követni, hogy segítsen neki. Megpróbálja rábeszélni Renit, hogy látogassa meg Joe-t a börtönben, és hogy tanúskodjon mellette a rendőrségen. Ám Reni nem hajlandó eleget tenni a kérésnek. Később Evelin összetűzésbe keveredett Joe egy régi ismerősével…
 


Bori váratlan lépésre szánja el magát, és végül dönt Ákos és Roland között. Karola nem feltétlenül ért egyet a döntésével és ennek hangot is ad. Azonban Bori egy romantikus gesztus után teljesen megerősítve érzi magát a döntésében, és tudja, az élete végre elindult a boldogság felé.
 


Szofi és Flóra között vita alakul ki, amiben egymás stílusát ócsárolják. Ekkor Tivadar előáll egy igazi csapatépítő programmal, felveti, hogy menjenek el együtt vásárolni, ahol a két lány szabadon kísérletezhet, hogy milyen öltözéket is adna a másikra. A butikból aztán mindenki a megszokottól eltérő öltözettel távozik, majd a fodrászatban folytatják a készülődést a megbeszélt esti bulira.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók