KERESÉS search-close

Bori tényleg Ákost választotta?

szerző:
2018.12.13. 22:40

Evelin felkereste Renit. Bori döntött Ákos és Roland között. Flóra és Szofi összekaptak.

Gábor és Lali reggel még mindig szekálják Evelint, akit nagyon kínoz a lelkiismerete, amiért gyilkosnak gondolta Joe-t, és megkérdezte a férfitől, hogy valóban ő tette-e. Hogy helyrehozza a hibáját, mindent el akar annak érdekében követni, hogy segítsen neki. Megpróbálja rábeszélni Renit, hogy látogassa meg Joe-t a börtönben, és hogy tanúskodjon mellette a rendőrségen. Ám Reni nem hajlandó eleget tenni a kérésnek. Később Evelin összetűzésbe keveredett Joe egy régi ismerősével…
 


Bori váratlan lépésre szánja el magát, és végül dönt Ákos és Roland között. Karola nem feltétlenül ért egyet a döntésével és ennek hangot is ad. Azonban Bori egy romantikus gesztus után teljesen megerősítve érzi magát a döntésében, és tudja, az élete végre elindult a boldogság felé.
 


Szofi és Flóra között vita alakul ki, amiben egymás stílusát ócsárolják. Ekkor Tivadar előáll egy igazi csapatépítő programmal, felveti, hogy menjenek el együtt vásárolni, ahol a két lány szabadon kísérletezhet, hogy milyen öltözéket is adna a másikra. A butikból aztán mindenki a megszokottól eltérő öltözettel távozik, majd a fodrászatban folytatják a készülődést a megbeszélt esti bulira.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való