Műsorújság
RTL Most

Bori és Roland hivatalosan is bejelentették az eljegyzésüket!

Gábor megpróbálta elüldözni Evelint az albérletből. Orsi rosszul érezte magát Bence miatt. Milán és Győző átverték Mesit.

Evelin nagyon megbántódik, amikor Gábor dühösen azt követeli tőle, hogy hagyja el az albérletet. Evi eleinte vonakodik, de idővel tépelődni kezd, hogy nem kellene-e mégis elmennie. Felelősnek érzi magát az albérletben zajló veszekedésért, ráadásul Gábor azzal fenyegetőzött, hogy ha Evelin nem lép le, akkor Ő fog. Teó és Roland azonban meg tudják győzni róla, hogy nem szabad hagynia, hogy Gábor elüldözze, és hogy biztos számíthat a többi lakótársára. Gábor is lenyugszik majd és nem fog elmenni.
 


Orsi elmenekül Joe lakásából, mert nem bírja az állandó feszkót Gábor és Evelin között. Erika programot tervez Orsival, de közben Bence kap egy telefont egy lánytól és elmegy, hogy találkozzon vele. Orsi összezavarodik, hogy miért esik neki ennyire rosszul, hogy Bence talán randizni ment.  Orsi kicsit becsípve végül bevallja Erikának, hogy Bence miatt érzi magát rosszul, mert talán még nincs túl rajta.
 


Milán és Győző teljesen fellelkesülnek, amikor eszükbe jut, hogy csábítóbbá tehetnék a bevásárló szolgáltatásuk weboldalát Mesi egyik megszerkesztett szexi fotójával. Tényleg bejön a tervük és az Emergency Futár csak úgy dübörög. Később még jobban beindul a dolog, amikor a srácok a mit sem sejtő Mesit tudják befogni kisegítő sofőrnek. Amikor azonban az egyik férfi vevő beszól Mesinek a valóságban sokkal kisebb melleire, akkor lelepleződik a titkos weboldal reklám.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók