KERESÉS search-close

Bori befogadta Annát a Bécy-villába

szerző:
2018.08.15. 21:30

Bori felkereste Annát. Bence aggódása a testvéréért fokozódott. Evelin segíteni próbált Laurának, hogy legyőzhesse a félelmeit.

Bori először megkönnyebbül, amikor reggel az ágyában találja Rolandot. Ám amikor az elmeséli, hogy a tegnapi napot Anna betegágyánál töltötte és ezért ültette őt fel a randin, Borin ismét felülkerekednek a félelmei, hogy elveszítheti Rolandot, ezért felkeresi Annát a kórházban és kiosztja, hogy ne közelítsen Rolandhoz. Ám amikor Bori rájön, hogy Anna mind fizikailag, mind lelkileg borzalmas állapotban van, együttérzése felülkerekedik a félelmén. Túllép önmagán és magával viszi Annát a Bécy-házba.
 


Bence nagyon aggódik Marci miatt, miután az tegnap megtudta, hogy a bátyja és Orsi között már akkor is volt valami, amíg ők együtt jártak a lánnyal. Emiatt Marci eltűnik, és amikor újra előkerül, előadja, hogy őt hidegen hagyja Bence és Orsi. Később Bencének rá kell jönnie, hogy Marci csak gyógyszerekkel és alkohollal tompított a fájdalmán.
 


Amikor Evelin megtalálja Laura pályázatát egy magazinhoz, a lány kifogásokba menekül, hogy miért nem küldte még el. Evelin bíztatása végül lebontja a Laura által felépített falat és kétségbeesésében megosztja a félelmeit barátnőjével. Ha a magazin most visszautasítja és szertefoszlik az álma, akkor nem marad semmije. Evelin ezért úgy döntött, segít Laurának és leszervezett számára egy profi fotózást, hogy bővíthesse a portfólióját.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való