KERESÉS search-close

Bence Marcinak: „Ha nem az öcsém lennél, ezért beverném az arcodat…”

szerző:
2018.10.05. 22:00

Zsuzsa munkát szerzett Sopronban. Bence és Marci durva vitába keveredtek egymással. Tamás ápolót keresett magának.

Bence rettenetesen szomorú, Orsi miatt. Görcsösen igyekszik bebeszélni magának és Marcinak, hogy nem érdekli ez az egész. Azonban Marci rávezeti, hogy csak áltatja magát, és nagyon is szenved, Bence képtelen tovább elfojtani bánatát és haragját. Azzal vádolja öccsét, hogy kigúnyolja érzéseit, majd verekedésbe torkolló veszekedés után rájön, hogy a világon nincs számára fontosabb ember Marcinál.
 


Orsit nagyon bántja, hogy anyja hétfőn el akar menni Budapestről Sopronba, mert a pártfogójának sikerült egy határ menti kis hotelben állást szerezni neki. Mikor Zsuzsa megkéri, hogy kísérje el, Orsi rossz lelkiismerettel bár, de nemet mond, ám Zsuzsa még rábeszéli egy utolsó, együtt töltött napra. Az egész napos vásárlás és közös élmények hatására, Orsi még közelebb kerül Zsuzsához, aminek következtében rájön, hogy minden probléma dacára nagyon fog hiányozni neki az anyja, ha nem lesz a közelében.
 


Tamás férfi ápolót keres, és mikor a csinos Viki érkezik helyette, kicsit megrökönyödik. Ám Viki nem adja fel, mert sürgősen állásra van szüksége, Tamás pedig a fenntartásai dacára felveszi a lányt. Tamás pánikba esik, mert elfeledkezett Bécy születésnapjáról, Viki még a buli előkészületeinél is hathatós segítségnek bizonyul. Tamás boldog, hogy sikerült megtalálnia a tökéletes ápolót, később azonban kénytelen végignézni, hogy Bécy részegen nyomulni kezd Vikire.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való