Műsorújság
RTL Most

Bence Marcinak: „Ha nem az öcsém lennél, ezért beverném az arcodat…”

Zsuzsa munkát szerzett Sopronban. Bence és Marci durva vitába keveredtek egymással. Tamás ápolót keresett magának.

Bence rettenetesen szomorú, Orsi miatt. Görcsösen igyekszik bebeszélni magának és Marcinak, hogy nem érdekli ez az egész. Azonban Marci rávezeti, hogy csak áltatja magát, és nagyon is szenved, Bence képtelen tovább elfojtani bánatát és haragját. Azzal vádolja öccsét, hogy kigúnyolja érzéseit, majd verekedésbe torkolló veszekedés után rájön, hogy a világon nincs számára fontosabb ember Marcinál.
 


Orsit nagyon bántja, hogy anyja hétfőn el akar menni Budapestről Sopronba, mert a pártfogójának sikerült egy határ menti kis hotelben állást szerezni neki. Mikor Zsuzsa megkéri, hogy kísérje el, Orsi rossz lelkiismerettel bár, de nemet mond, ám Zsuzsa még rábeszéli egy utolsó, együtt töltött napra. Az egész napos vásárlás és közös élmények hatására, Orsi még közelebb kerül Zsuzsához, aminek következtében rájön, hogy minden probléma dacára nagyon fog hiányozni neki az anyja, ha nem lesz a közelében.
 


Tamás férfi ápolót keres, és mikor a csinos Viki érkezik helyette, kicsit megrökönyödik. Ám Viki nem adja fel, mert sürgősen állásra van szüksége, Tamás pedig a fenntartásai dacára felveszi a lányt. Tamás pánikba esik, mert elfeledkezett Bécy születésnapjáról, Viki még a buli előkészületeinél is hathatós segítségnek bizonyul. Tamás boldog, hogy sikerült megtalálnia a tökéletes ápolót, később azonban kénytelen végignézni, hogy Bécy részegen nyomulni kezd Vikire.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók