KERESÉS search-close

Bécy szerelmet vall Alexának!

szerző:
2015.10.13. 21:20
Milla manipulálja Dávidot, Maja pedig megpróbálja újra elcsábítani Ádámot.
Bécy szerelmet vall Alexának!
Bécy ideges, mert Gábor nem tágít Alexa mellől. Habár Bécy gyorsan szervez egy interjút Alexának, mégsem sikerül megszabadulnia Gábortól, és ő is elkíséri az interjúra. Amikor egy rövid hajú lány az utcán autogramot kér Alexától, mindkét férfi túlzásba viszi a gondoskodást, és agresszíven nekitámadnak a lánynak. Alexa úgy gondolja, hogy ez nem mehet így tovább, és keményen beolvas Bécynek. Ettől Bécy annyira kiborul, hogy frusztráltságában megnyílik Alexa előtt: mindent csak Alexa miatt csinál, aki azonban agyon tiporja az érzéseit!

 

Dávidnak elege van Milla és Karola folytonos veszekedéséből. Nem veszi észre, hogy mindketten megpróbálják kiutálni a másikat az albérletből. Ami azonban feltűnik Dávidnak, hogy Milla szexin táncol Félixnek, ami Dávidot a legnagyobb csodálkozására nagyon rosszul érinti. Ám szerencsére Karola felvilágosítja Dávidot, hogy Milla direkt féltékennyé akarja tenni őt, hogy így jöjjön össze vele! Dávid egyértelművé teszi Milla előtt, hogy hagyjon fel a manipulálással!

 

Reggel kiderül, hogy Maja és Ádám is beteg, mindketten megfáztak, ami miatt a többiek kerülik őket. Maja már előre örül, hogy egész nap Ádámmal lehet. Miután a többiek elmentek dolgozni, Lali úgy gondolja, hogy mindkettőjüket „karanténba” kell küldeni, és bezárja őket a fürdőszobába, de Maja és Ádám csavarnak egyet a játékon, kiszabadulnak, és végül ők zárják be Lalit. Maja, amint egyedül marad Ádámmal, azonnal megpróbálja elcsábítani, de a kaland a betegségük miatt végül meghiúsul.

 

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való