Műsorújság
RTL Most

Bécy megpróbálja leküzdeni a hadarását

Bécy ideges, mert egy újságcikkben rosszul idézték, és egyből helyesbítést követel a rádióban. Dorina megpróbál hatni rá, hogy a hadarása és motyogása miatt állandóan félreértik, így összehozza Bécyt egy logopédus barátnőjével. Lelepleződik a csalás, de amikor otthon mindannyian együtt hallgatják meg Bécyt a rádióban, belátja, hogy érthetetlenül beszél, így elkezd dolgozni motyogása ellen.

Milánnak szülinapja van, de Karesz eleinte nem is gondol rá, hogy kibéküljenek. Egy édes szerelmi vallomással sikerül meggyőznie Mirit, hogy ő a szívének a legfontosabb. Közben Milán teljes erővel küzd, hogy egyedül boldoguljon a shisha bárban. Miri szeretné, ha a fiúk abbahagynák a veszekedést, ezért csellel összehozza őket. Először Karesz és Milán egy verekedésben vezetik le a felgyülemlett sérelmeiket, aztán rájönnek, hogy a barátságuk mindennél fontosabb, és kibékülnek.

Bécy mérges, mert egy újságcikkben rosszul idézték, és rögtön másnapra helyesbítést követel a rádióban. Dorina megpróbálja megértetni vele, hogy talán a motyogása és hadarása miatt lehet, hogy állandóan félreértik, de Bécy hallani sem akar erről. Dorina összehozza egy logopédus barátnőjével, akivel Bécy flörtölni kezd. Amikor azonban Bécy túlságosan rámenőssé válik, lelepleződik a csalás, és Bécy nagyon lehordja Dorinát.

Lali szeretné tovább bütykölni Gáborral az autóját, de Gábort inkább az érdekli, hogy vendégeket csalogasson a masszázs bizniszéhez. Amikor Gábor jó eredményeket ér el az ingyen masszázzsal, Lali meglátja potenciális álmai asszonyát, és megkéri Gábort, hogy segítsen neki felcsábítani az albérletbe. Kriszti később valóban fel is bukkan, de Lali nagyon megsértődik, amikor a lány nem iránta, hanem sokkal inkább Gábor masszázsa iránt érdeklődik. Gábor megpróbál nagyon profin viselkedni, de egyre több nő érkezik masszázsra, és be kell látnia, hogy nem űzheti a tevékenységét az albérletben.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók