Műsorújság
RTL Most

Bécy megpróbál közelebb kerülni Evelinhez

Amikor Dávid lefüleli Evelint Bécy határidőnaplójával, nem jön rá, hogy Evelin azt tervezi, bosszút áll az apján annak állítólagos gázos üzletei miatt. Marci sem sejti, hogy Evelin a bosszúhadjáratában akarja használni őt. Bécy, aki az egészből mit sem sejt, megpróbál közelebb kerülni Evelinhez, de Evelin elutasítja apja közeledését.

Mikor Barbi Eriket szex közben Joe-nak szólítja, szégyenében Ildikóhoz menekül. Ildikó az ezoterika eszközeivel próbálja Joe-t kiűzni, de a próbálkozás nem jár sikerrel. Erre Ildikó szerez Barbinak egy hipnotizőrt, és Barbi annyira kétségbe van esve, hogy belemegy. Miután Barbi a sikeres kezelés után MINDENKIT Eriknek szólít, megrémül. Meg akar szabadulni ettől az egész „Erik-név-átoktól”. Gábor varázs masszázsfogása sem hatásos, mire Barbi egyszerre egy fotó miatt, amin Joe látható Hanna kislányával a karján, megszabadul az átoktól.

Amikor Dávid lefüleli Evelint Bécy határidőnaplójával, nem jön rá, hogy Evelin azt tervezi, bosszút áll az apján annak állítólagos gázos üzletei miatt. Marci sem sejti, hogy Evelin a bosszúhadjáratában akarja használni őt. Marci megpróbálja Evelint lebeszélni, de nem tudja meggyőzni. Bécy, aki az egészből mit sem sejt, megpróbál közelebb kerülni Evelinhez, de Evelin elutasítja apja közeledését.

Miután Drex kikosarazza, Miri úgy tesz, mintha jól lenne. De mikor Drexre a feromon parti reklámozásakor nyomulnak a csajok, Miri féltékeny lesz. Karesz is nőcsábásznak titulálja Drexet Miri előtt, Miri pedig nem tud az érzéseinek parancsolni. Drex végül belátja, beleszeretett Miribe, bár Karesz miatt távol kellene tartania magát tőle. Hagyják, hogy az érzéseik eluralkodjanak rajtuk, de titokban akarják tartani egy ideig a kapcsolatukat.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók