KERESÉS search-close

Bécy meghódítja az ibizai éjszakát

szerző:
2016.02.16. 20:50
Bécy formában van: Ibizán vásárolt egy új szórakozóhelyet. Megkérte Dávidot, hogy válassza ki a csapatot, akik az üzemeltetésben részt fognak venni. 
Nagy bejelentése volt Bécynek: megvett Ibizán egy klubbot, aminek a felújítását Evelin és Bori fogja felügyelni, Dávid feladata pedig az lesz, hogy állítsa össze azt a csapatot, amelynek tagjai majd az üzemeltetésért felelnek.

Dávid ezt úgy értelmezte, hogy a kinti helynek is ő lesz az üzemeltetője, így hazament és be is jelentette Millának, hogy költöznek.

Milla nagyon zokon vette, hogy nélküle született a döntés, szakított is barátjával.
Bécy meghódítja az ibizai éjszakátA jelenetért kattints a GIF-re!
Aztán amikor később a klubban meghallotta Dávidot arról beszélni, hogy nem tud a szerelme nélkül élni, mindent megbocsájtott.

Marci boldogan kocsikázott, élvezve, hogy már nincs a gipsz a lábán, amikor majdnem elütött egy lányt. Kiszállt, hogy számon kérje, mit csinál, de ehelyett beszélgetni kezdtek. Kiderült, hogy a lány eltévedt, ellopták a pénztárcáját és még a telefonja is eltörött.

Marci segített neki: elvitte egy klubba, ahol Tamara este zenélt volna. Végül a tulajdonossal nem tudtak megegyezni, így Marci meghívta magukhoz, hogy legyen ott pár napig. Az esti albérletbulin aztán össze is melegedtek.
Bécy meghódítja az ibizai éjszakátA jelenetért kattints a GIF-re!
Drex 21 éves lett, de Sáriék elfelejtették. Roland viszont nem, kocsit bérelt és lányokat is hívott a közös jakuzzizásra.
Bécy meghódítja az ibizai éjszakátA jelenetért kattints a GIF-re!
Drexnek azonban elege lett abból, hogy a bátyja csak magával foglalkozik, ezért inkább hazament. Sáriék azonban javítottak hibájukon: meglepetés bulit szerveztek neki.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston. 

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való