Műsorújság
RTL Most

Bécy kételkedni kezdett Isabel iránta érzett szerelmében

Lili hazatért a hajóra. Bécy öregnek érezte magát. Marci és Bence bulit csaptak.

Reggel Evelin egy ártatlan tréfával megbántja Bécyt, mikor leöregezi. Később mikor Isabel elhívja őt a táncpróbára, Bécy rosszkedvét csak tetézik, az Isabelt körülrajongó táncos fiúk. Egy ponton kiakad, és miközben jelentet rendez, karon fogja Isabelt és elviharzanak. Egész úton hazafelé duzzog és rosszkedvéből senki sem tudja kirángatni. Késő este a klubban bemegy hozzá Evelin, akinek elpanaszolja, hogy kétségei vannak azt illetően, hogy összeillő páros Isabellel. Mi van, ha lányt tényleg csak a pénze érdekli? Evelin végül meggyőzi az apját, hogy ez hülyeség, mert Isabel szívből szereti őt.
 


Karesz kellemesen meglepődik, amikor Lili reggel megjelenik a hajón a kis Tedivel. Bár boldog, mégis aggódik amiatt, hogy fogja bírni a megváltozott körülményeket, ezért amennyire csak tudja, igyekszik levenni a terhet a lány válláról. Mivel a lány jól viseli a lakók által a tiszteletére szervezett welcome-partit, illetve egyedül akarja ellátni Tedit, Karesz kis időre szabadságolja magát, és elugrik Milánnal. Ám amikor visszaér a hajóra, csak a magára hagyottan sírdogáló Tedit találja ott: Lili nyomtalanul eltűnt.
 


Marci reggel ráveszi Bencét, hogy a bevásárlásra kapott pénzből vegyenek sört, és hívjanak át pár havert meccset nézni. Bence hagyja magát meggyőzni. Ő egy kellemes, üldögélős sörözgetésre gondolt, de Marci a háta mögött egyre több embert hív meg, és a szolidra tervezett program végül egy hatalmas bulivá növi ki magát. Bence megpróbál véget vetni az őrült tombolásnak, de bezárják őt a fürdőszobába. Később persze lebuknak Tamás előtt, ahol Marci keményen visszabeszél Tamásnak, mire testvére kiosztja őt.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók