Műsorújság
RTL Most

Bécy kamerával figyelteti lakótársait

Bécy dühös lesz, amikor észreveszi, hogy lakótársai titokban róla beszélnek, de nem árulják el neki, hogy mit.Titokban magához hívja Borit és kifaggatja, miről pletykálnak a többiek. Bori adja neki az ötletet, hogy meg kell figyelnie a lakókat. Bécy újra győzött egy trükkel: felszerelt a nappaliba egy megfigyelő kamerát.

Anikó és Ákos reggel összevesznek, mikor Anikó elmondja Ákosnak, hogy beszélt Zsuzsival. Regina áthívja Anikót az albérletbe, hogy beszéljen vele Ákosról. Anikó megdöbbenve tapasztalja, hogy Regina bevonta Lalit és Marcit is a párkapcsolati problémáiba. A beszélgetés után fel van kavarva és Kristóf vállán sírja ki magát, majd elmegy Lalival egy italra. Mikor Anikó távozik, Lalit majdnem elüti egy autó. Anikó hazamegy, és Ákos megígéri neki, hogy megváltozik.

Amikor Maja reggel elindul a reptérre, szomorúan veszi tudomásul, hogy senki sem akar elbúcsúzni tőle. Marci az egyetlen, akinek lelkiismeret-furdalása lesz, amiért olyan keményen bánt Majával. Amikor Marci megjelenik épp akkor, mikor a két lány indulna a reptérre, és megkéri Maját, hogy maradjon, a lány úgy dönt nem repül Kanadába. Marcinak sikerül kiengesztelnie a többieket az albérletben, így Maja kap még egy esélyt.

Bécy dühös lesz, amikor észreveszi, hogy lakótársai titokban róla beszélnek, de nem árulják el neki, hogy mit. Kirekesztettnek érzi magát, büntetésből mindenkit megdolgoztat a klubban. Titokban magához hívja Borit és kifaggatja, miről pletykálnak a többiek. Bori adja neki az ötletet, hogy meg kell figyelnie a lakókat. Este a lakótársak megdöbbenve tapasztalják, hogy Bécy olyan dolgokról is tud, amikről nem szabadna tudnia. Bécy újra győzött egy trükkel: felszerelt a nappaliba egy megfigyelő kamerát.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

 

 

Legnézettebb videók