Műsorújság
RTL Most

Bécy csúnyán átverte Lalit

Lali hatalmasat hibázott, amikor korábban aláírta Bécy szerződését anélkül, hogy elolvasta volna. Így ugyanis szinte semmi anyagi profitja nem lesz énekesi karrierjéből.
Még csak ébredezett Lali, amikor a rádióban megszólalt új dala.
 

Majd kiugrott a bőréből örömében, amikor a többiek emlékeztették arra, hogy a jogdíjakból még pénze is lesz, csak ne felejtse el elkérni Bécytől, aki hivatalosan a producere. 

El is ment gyorsan Bécyhez, aki nagy kegyesen adott neki negyvenezer forintot, de felvilágosította, hogy többet ne is várjon el, mert a szerződésben az áll, hogy az előadót, azaz Lalit csak 5% illeti meg a profitból. 

Lali persze teljesen ledöbbent ettől, és elment a műhelybe, azonban mindenki tanácstalanul állt az ügy előtt, hiszen Lali korábban aláírta a szerződést, akárhogy is figyelmeztették arra, hogy ne tegye.

Gábor azért megpróbált segíteni: elmentek Bécyhez, hogy beszéljenek vele, de nem jutottak semmire.
 
A jelenetért kattints a GIF-re!
Sőt, még az is kiderült, hogy Lali fellépéseit csakis Bécy intézheti, és ha Lali nem engedelmeskedik, akkor még neki kell fizetnie producerének.

Bécy estére le is szervezett egy bulit, amire Lali el is ment, miután Paula meggyőzte arról, hogy örüljön a hírnévnek és a sikernek, a pénz csak másodlagos.

A buli mindenesetre nagyszerűen sikerült, Lali nagyon élvezte az éneklést, a közönség pedig teljesen odavolt érte.
 

Eközben Tamara és Marci többször is nagyon csúnyán összevesztek, Dávid pedig megleckéztette Millát.

A legfrissebb epizódot keresd az RTL Most-on!

Legnézettebb videók