Műsorújság
RTL Most

Bécy Borit tekinti későbbi utódjának

Sári és Drex annyira egy hullámhosszon vannak, hogy lefekszenek egymással, Maja pedig megbocsát Timinek és apjának.
Sári küzd a helyzetével. Amikor Margó megint nyomást gyakorol rá, és azt jósolja neki, hogy egy csecsemővel soha többé nem lesz pasija, Sári kis híján megtörik. A szintén meglehetősen frusztrált Drex megint lepattan Karolánál. Sári összeveszik Karesszal, aki úgy csinál, mintha ő lenne Zsófi apukája. A világgal szemben érzett dühük lassan összehozza Sárit és Drexet, így nagy meglepetésre lefekszenek egymással. Mindketten megtalálják a másikban az annyira hiányolt megerősítést. Megegyeznek, hogy hallgatnak a dologról.
 

Maja nagyon megszenved, hogy elveszítette legjobb barátnőjét, és Ádámmal vigasztalódna. Timi szeretné megbeszélni a dolgokat Majával. Amikor Maja dolgozik, Timinek sikerül bezárnia a lányt a motoros kocsma raktárába. Maja először tombol, és nem hajlandó beszélni vele, de aztán kompromisszumra jutnak, és kibékülnek. Maja nagyon boldog, mert Miki égre-földre megesküszik, hogy Timi már a múlté.De nem is sejti, mi folyik a háta mögött.
 

Borinak szülinapja van. A klubban szeretne ünnepelni minden idők legnagyobb bulijával. Bécy azzal bízza meg Dávidot, hogy mindent kövessen el, hogy ezt megakadályozza. Evelin rengeteg pénzt kap az apjától, és elmegy Borival vásárolni. Bori kicsit irigykedik, mi minden pottyan csak úgy Evelin ölébe, és a lányon tölti ki mérgét. Bori este kiszolgálja magát Bécy pezsgőkészletéből. Bécy előveszi a lányt. Bori már azt hiszi, hogy repülni fog, de Bécy nagy meglepetésére azzal áll elő, hogy őt tekinti majdani utódjának. Csak szedje össze magát! Bori megígéri, hogy megjavul, és meghatódik, amikor még ajándékot is kap Bécytől.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók