Műsorújság
RTL Most

Bécy benevezi Rockyt egy kutyaszépségversenyre

Bécy reggel tejes-mézes fürdővel kényezteti Rockyt, hiszen egy kutyaszépségversenyre készülnek. Amikor úgy látja, hogy Gonzo, az előző évi nyertes kutya ismét nyerésre áll, ráveszi Szúnyogot és Alexát, hogy rabolják el a kutyát, azonban hamar lebuknak. Bécy azonban meghódítja Gonzo gazdáját, és lefekteti őt.
 

Maja reggel arra kéri Marcit, hogy adja kölcsön az autóját, hogy megnézhesse a várost. Marci beleegyezik. Egyértelművé teszi Márk számára, hogy végigcsinálja a fogadást. Maja Márk háta mögött csapdába csalja Marcit: segítségül hívja azzal az ürüggyel, hogy lerobbant a kocsi, majd mielőtt kikezdene a fiúval, átállítja az órát, mintha elmúlt volna már éjfél. Marci lefekszik vele, ám aztán rájön, hogy Maja becsapta őt.

Leó egy kecsegtető ajánlatot tesz Gábornak: fejleszteni akarja a vállalkozását, és szeretné, ha Gábor az üzleti partnere lenne, és anyagiakkal is beszállna. Gábor elfogadja az ajánlatot. Amikor a későbbiekben Leóval, Sunitával és Natasával koccint a megegyezésre, Natasának sikerül őt elcsábítania.  Leót ez teljesen kiborítja, és Gábor felmond. Rövid idővel ezután Leó felbukkan az albérletben és megátkozza a lakást.

Bécy reggel teljes izgalomban van. Arra kényszeríti a lakótársakat, hogy Rockyt készítsék fel egy kutyaszépségversenyre. Amikor Bécy úgy látja, hogy a győzelmi esélyei veszélybe kerülnek, mert az előző évi bajnok, Gonzo ismét nyerésre áll, ráveszi Szúnyogot és Alexát, hogy rabolják el a kutyát. A csalásra fény derül, Alexát és Szúnyogot kidobják a rendezvényről. Bécy kihasználja a lehetőséget és behízelgi magát a nyertes kutya gazdájánál. Sikerül is a nőt a lakásába csábítania és lefektetnie.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 

Legnézettebb videók