Műsorújság
RTL Most

Balázs megfenyegeti Sárit

Balázs újra kimutatja a foga fehérjét, Joe pedig rájön, hogy még mindig szerelmes Barbiba.
Gábor kihasználja Gazsó másnapos állapotát, hogy beszélhessen Franciskával, miközben segít neki a cukrászdában nyitás előtt. Közben láthatóan kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Amikor Gazsó és Marika is felbukkannak a cukrászdában, Franciska erre feltűnően elkezdi Gábort kerülni és még hazudik is vele kapcsolatban. Gábor nemérti a nő furcsa viselkedését, amikor teheti kifaggatja. Kiderül, hogy a Gáborral való találkozás annyi idő után régi fájdalmakat idéz fel benne. Ennek ellenére szenvedélyesen csókolóznak, amit Franciska megszakít. Lekever Gábornak egy pofont – és úgy csinál, mintha ez sosem történt volna meg.
 

Joe megijed, amikor megtudja Ildikótól, hogy Barbi és Miki most már hivatalosan is járnak. Megkéri Maját, hogy magyarázza el Barbinak, hogy Miki átveri. Majának azonban nincs szíve az apjának keresztbe tenni. Amikor Joe felbukkan Mikinél, Miki durván provokálja és Barbi megmutatja Joe-nak, hogy egyértelműen Miki oldalán áll. Este Viola megkérdezi Joe-tól, hogy még szerelmes-e Barbiba. Joe rájön, hogy még tényleg szerelmes Barbiba.
 

A jól sikerült wellness nap után Balázs és Sári úgy viselkednek egymással, mint egy házaspár, mint egy működő család. A dolog szemet szúr Karesznek és nyíltan kikel ellenük. Sárit durván emlékezteti, hogy még a lakóhajón dolgozik. Sárit felkavarja a veszekedés, és Balázs kedvessége elbizonytalanítja. A lakóhajón azonban visszatér a régi Balázs, olyan durván megfenyegeti Sárit, hogy a fiúknak kell kilökdösni a hajóról.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók