Műsorújság
RTL Most

Balázs csúnyán átveri Evelint

Evi újra szerencsét próbált Balázsnál, és megkérte, hogy szóljon pár jó szót az apjánál érdekében. Később Balázs felhívta Evelint, és azt mondta neki, hogy az övé a klub...

Mivel Gréta és Roland is beszálltak a Voiláért folytatott versenybe, Evelin újra meglátogatta Balázst. A srác nagyon elutasítóan viselkedett Evivel, hiába kért tőle bocsánatot a lány, így Evelin hamar lelépett Balázs munkahelyéről.

 

 

 

Mikor hazaért, nagyon idegesítően viselkedett, de Balázs felbukkanása mindent megváltoztatott. A srác meghívta Evelint egy italra, a lány pedig egyből nyeregben érezte magát, és biztosra vette, hogy újra az övé lesz a Voilá.

 

Balázs és Evelin a városban sétálgattak, amikor a srác meg akarta csókolni Evit. A lány gyorsan elhúzta a fejét, és újra a Voilára terelte a szót. Balázs bevallotta Evinek, hogy az apja lehet, hogy Grétiéknek adja a klubot, de megígérte Evinek, hogy szól pár jó szót az apjánál az érdekében.

 

 

 

Evelin majd kiugrott a bőréből, és Simonnak úgy adta elő a dolgot, hogy ha Balázs beszél az apukájával, biztosan az övé lesz a Voilá. Simi felnyitotta a testvére szemét, hogy Balázs valószínűleg szexet kér a szívességért cserébe, de Evelin leszögezte, hogy soha semmit nem fog csinálni Balázzsal. A srác felhívta Evelint, és elmondta neki, hogy az övé a klub! Balázs azt állította, hogy sikerült meggyőznie az apját, így este már csak a papírokat kell aláírnia.

Eközben Roland és Gréta Endre hívását várták, hogy végre megtudják, kié a Voilá. Evelin ekkor váratlanul belépett a lakásba, és elmondta Grétáéknak, hogy az övé a klub. Rolandék sokkot kaptak Evi szavait hallva, és nem akarták elhinni, ami történt.

Evelin este újra meglátogatta Balázst, a srác pedig romantikus meglepetéssel készült. Volt pezsgő, eper és mécsesek, de Evit csak az érdekelte, hol az apja, és az aláírandó papírok. Balázs elterelte a szót, és Evi értésére adta, hogy szexszel akarja megünnepelni Evelin sikerét. Váratlanul megjelent az irodában Gréta, Roland és Endre, Balázs pedig meg sem bírt szólalni. Kiderült, hogy Balázs nem beszélt az apjával, és ugyanúgy átverte Evelint, ahogy a lány őt. Roland és Gréta jót nevettek a helyzeten, Evi pedig elviharzott.

 

 

Eközben Mesi és Hajni egymásnak estek a fiúk miatt, Niki pedig lefeküdt Gáborral.

Legnézettebb videók