Műsorújság
RTL Most

Ayse utazása hazugság volt?

Az albérlet lakói búcsúbulit akartak szervezni Joe-nak. Bori, Anna és Lili vásárolni mentek. Milán gyanakodni kezdett arra, hogy Ayse mégse utazott el.

Joe búcsúja egyre közeledik, a lakók pedig nem adják fel, ismét megpróbálták őt jobb belátásra bírni. Ám Joe hajthatatlan, biztos benne, hogy itt hagyja Budapestet! Joe barátai búcsúsörözést akartak szervezni tiszteletére, ám ő nehéz szívvel azt is lemondta. Még Tamara is megpróbált békés búcsút venni tőle, de Joe lekoptatta a lányt.

Miután Bori kigúnyolta Annát a ruhái miatt, Bori bocsánatot kért tőle, és shoppingolni hívta őt. Lili, Bori és Anna remekül érezték magukat vásárlás közben, este pedig együtt mentek el a Bécy-klubba bulizni.

Milán és Karesz azon a hajón vállaltak munkát, amelyiken pár nappal ezelőtt másnaposan ébredtek. A munka több, mint megalázó volt, viszont amikor a Dunán hajókáztak, Milán látni vélte az egyik hídon Aysét.  Azonnal Ayse-ék házához rohant, a családtagok viszont elzavarták Milánt. A fiú ezért addig várakozott a ház előtt, amíg megpillantotta a hazatérő Aysét.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók