Műsorújság
RTL Most

Ayse szakított Milánnal

Marci veszélybe sodorta az életét. Dani megismerkedett a klub új DJ-jével, Kitty-vel. Milán meglepetéssel készült Nihat számára.

Milán ki akarja használni Ayse távollétét, és művelődni akar a török kultúrából. Míg Kareszék strandolni akarnának, Milán a neten keresgél. Támad egy ötlete: a Szulejmánban látta, hogy a török barátságok alapja a kölcsönös vendéglátás. Neki is vendégül kell látnia Nihatot, hogy a férfi befogadja a családba! Milán elrángatja a barátait egy bolhapiacra, ahol mindenféle töröknek látszó dolgot vásárol össze. Előkészítik a bárt Nihat fogadására, aki meglepődik, de örül Milán meghívásának, és valóban befogadja a fiút a családba. Milán este teljesen ledöbben, amikor Ayse ezek után szakít vele.

Orsi elszörnyed, mikor Marci szerelmi bánatában valóban veszélynek teszi ki magát, és az iskolában mosókapszulákat akar enni. A lány figyelmezteti Bencét, akinek sikerül is észhez térítenie az öccsét. De Bence őt hibáztatja Marci viselkedéséért. Szerinte egyedül ő a hibás, amiért szakított a fiúval. Orsi teljesen össze van törve. De aztán, mikor Bence később találkozót kér tőle, megint reménykedni kezd. Bencéről lehull az álca

Dani reggel szembesül a nyomasztó helyzetével. TJ felhívja, és örömmel elújságolja, hogy hamarosan apa lesz, amivel csak feltépi Dani sebeit. De legalább azt érzi, hogy az iskolában jó helyen van. Mikor a Bécy klubba a DJ felvételi után az újonnan felvett DJ, egy fiatal csaj, Nia elakarja hívni őt kajálni, Dani visszautasítja, aminek Tamás a szemtanúja lesz. Később Lilivel, kidobja a házból, de ettől a találkozástól megint tudatára ébred, milyen vacakul van. Bánatában elmegy meginni a klubba, ahol megint belefut Niába.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók