KERESÉS search-close

Anna válaszúthoz érkezett budapesti életében

szerző:
2018.04.12. 22:50

Evelin pizsamapartit tartott. Megjelent Anna édesanyja. Marci nem akart visszamenni az iskolába.

Annát sokként érte, amikor betoppant az anyja, és rá akarta venni, hogy menjen vissza vele Muronyba. A lány már majdnem beleegyezett a dologba, amikor Roland közbelépett. Az Ő támogatása erőt adott a lánynak, aki közölte az anyjával, hogy Budapesten marad.

Orsi javaslatára Marci felkereste Joe-t, hogy a műhelyben gyakornokoskodjon. Joe-val azonban hamar összekaptak, a férfi pedig kidobta a kétségbeesett Marcit. Orsi végül meggyőzte Marcit, hogy inkább menjen vissza az iskolába, mivel egy helyre járhatnának, és akkor együtt lehetnének egész nap.

Evelin kivetetett Bécyvel egy szállodai lakosztályt, ahol zártkörű pizsamás partit akar tartani, kizárólag csajok számára. Bécy kedvet kapott a dologhoz, és ő is részt akart venni a bulin. Amikor megjelent Judit, a szálloda biztonsági szolgálatának főnöknője, összekaptak Bécyvel, de Evelinnek sikerült megbékítenie a nőt, és megkérte, hogy csatlakozzon hozzájuk. Bécy-t hamar elkezdte érdekelni Judit.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való