Műsorújság
RTL Most

Anna: „Roland csak egy buta, naiv kislánynak tart…”

Anna kipróbálta magát a klubban. Tamara békülni próbált Joe-val. Milán meglepetéssel dobta fel Ayse-t.

Lili és Dani rábeszélték Annát, hogy mutatkozzon be a klubban, és próbálja ki magát pultosként. Bécy elég keményen lejáratta a lányt, mindeközben Roland megtalálta Anna naplóját, és majdnem el is olvasta a lány áradozásait róla. Anna idegesen ért haza, de Rolandnak sikerült elterelnie a gondolatait. Később Anna meghallotta, ahogy Roland úgy beszélt róla, mint egy naiv kislányról, ami nagyon megbántotta.

Joe hosszú idő után most először tudott megint szívből nevetni, a barátai társaságában. Nem sokkal később megjelent a műhelyben Tamara, remélve, hogy békével sikerül elválniuk Joe-val, de Joe durván kidobta őt. Ezek után Joe-t ismét hatalmába kerítette a szomorúság és bánatában a munkába menekült. A megfeszített munkában Joe végül veszélybe sodorta magát.

Milán és Ayse lány családja elől menekülve még mindig Milán szüleinek a házában bujkáltak. Ayse-t egyre jobban megviselte ez a száműzetés, és a bezártságot sem igazán bírta. Milán hirtelen elhatározásból rendezett neki egy bulit, a saját haverjain kívül meghívta a lány barátait is. Milán terve bejött, Ayse feloldódott a buliban, de a jókedvnek váratlanul véget vetett Milán szüleinek hazaérkezése.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók