KERESÉS search-close

Anna: „Roland csak egy buta, naiv kislánynak tart…”

szerző:
2018.04.13. 22:50

Anna kipróbálta magát a klubban. Tamara békülni próbált Joe-val. Milán meglepetéssel dobta fel Ayse-t.

Lili és Dani rábeszélték Annát, hogy mutatkozzon be a klubban, és próbálja ki magát pultosként. Bécy elég keményen lejáratta a lányt, mindeközben Roland megtalálta Anna naplóját, és majdnem el is olvasta a lány áradozásait róla. Anna idegesen ért haza, de Rolandnak sikerült elterelnie a gondolatait. Később Anna meghallotta, ahogy Roland úgy beszélt róla, mint egy naiv kislányról, ami nagyon megbántotta.

Joe hosszú idő után most először tudott megint szívből nevetni, a barátai társaságában. Nem sokkal később megjelent a műhelyben Tamara, remélve, hogy békével sikerül elválniuk Joe-val, de Joe durván kidobta őt. Ezek után Joe-t ismét hatalmába kerítette a szomorúság és bánatában a munkába menekült. A megfeszített munkában Joe végül veszélybe sodorta magát.

Milán és Ayse lány családja elől menekülve még mindig Milán szüleinek a házában bujkáltak. Ayse-t egyre jobban megviselte ez a száműzetés, és a bezártságot sem igazán bírta. Milán hirtelen elhatározásból rendezett neki egy bulit, a saját haverjain kívül meghívta a lány barátait is. Milán terve bejött, Ayse feloldódott a buliban, de a jókedvnek váratlanul véget vetett Milán szüleinek hazaérkezése.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való