Műsorújság
RTL Most

Anikó barátai féltik Ákostól a lányt

Anikó és Ákos jelmezes bulit rendeznek az albérletbe, ahol Marci ugyanolyan ruhában van, mint Ákos, Anikó tévedésből majdnem megcsókolja. Ákos kiakad, de Anikó képes megnyugtatni. Később azonban a féltékeny Ákos, úgy érzi, hogy Anikó elhanyagolja, és úgy vezeti le a feszültségét, hogy nekitámad az Anikót megölelő Lalinak. A lakók Lali mellé állnak, és felháborodottan kérik Anikót, fejezze be a kapcsolatot és költözzön el.

Amikor Maja megtudja, hogy Laura Marcival akarja tölteni a napot, kitalált ürüggyel elcsalogatja Marcit a Dunához, és szerelmet vall neki. Ugyan némi veszekedés után, egy kávézó WC-jében spontán szexre kerül sor közöttük, Marci mégis közli Majával, hogy (még) nem viszonozza az érzéseit. Maja viszont ennek ellenére biztos benne: Budapesten kell maradnia Marci miatt. Amikor este hazaérkezik a fiúval, megrökönyödve állapítja meg, hogy Laura kiteregette az eddigi hazugságait. Mindenki haragszik Majára, és Marci is tisztázza, hogy nem akar tőle semmit.

Gábor bemutat Alexának egy új ismerőst, akinek a melleit egy plasztikai sebész barátja csinálta meg Magyarországon. Noha Alexának be kell látnia, hogy nagyon szépre sikerültek a mellek, még habozik, mert nem akarja megbántani Bécyt. Mindeközben Bécy abban reménykedik, hogy bejön az utolsó esélye, és sikerül ágyba vinnie Alexát. Gábor nagy örömére beleegyezik az operációba.
 
Anikó és Ákos szerelmesen ébrednek. Anikó el szeretne menni egy jelmezes buliba, Ákosnak azonban jobb ötlete támad, rendezzenek inkább saját farsangot, mert szeretné jobban megismerni Anikó barátait. A jelmezes bulin Marci ugyanolyan ruhában van, mint Ákos, Anikó tévedésből majdnem megcsókolja. Ákos kiakad, de Anikó képes megnyugtatni. Később azonban a féltékeny Ákos, úgy érzi, hogy Anikó elhanyagolja, és úgy vezeti le a feszültségét, hogy nekitámad az Anikót megölelő Lalinak. A lakók Lali mellé állnak, és felháborodottan kérik Anikót, fejezze be a kapcsolatot és költözzön el.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók