Műsorújság
RTL Most

Alexa soha többé nem láthatja Bencét?

Miközben Bori meglopja Bécyt, Katalin végleg eltiltja Bencét Alexától.
Alexa a Bence szüleitől kapott ultimátum után szilárdan elhatározza, hogy feladja a zenei karrierjét. Bécy teljesen ledöbben: nem dobhat el mindent, pont most, amikor már hamarosan megjelenik a dala! Amikor Alexa megmakacsolja magát, Bécy úgy dönt, ő maga veszi a kezébe a dolgokat. Pénzt ajánl az örökbefogadó szülőknek azért, hogy ne kényszerítsék Alexát arra, hogy adja fel a karrierjét, de ezzel csak az ellenkezőjét éri el. A szülők most határozzák el csak igazán, hogy olyan távol tartják Alexát a fiúktól, amennyire csak lehet.


Bori reggel megvédi az apját a gyanakvó lakótársai előtt, amikor a férfi felbukkan a házban, megreggelizik, és ráveszi Borit egy közös kirándulásra. A parkban megsajnáltatja magát, amikor a szívbeteg anyukájáról mesél. Egy fillérje sem maradt és nem tudja hogyan tovább. Bori segíteni akar az apjának, és ezért még Bécytől is hajlandó lopni. Amikor Evelin erre rájön, és el is árulja Borit. Bécy kiakad, de nem rúgja ki Borit az albérletből, mivel megígéri, hogy az utolsó fillérig visszafizeti neki a pénzt.


Amikor reggel ismételten csak a baj van Violával, Joe úgy dönt, a végére jár a problémának. Egy személyi edzés során szeretne többet megtudni a lányról. Viola ekkor egyből az agresszív oldalát mutatja, úgyhogy Joe-nak nem marad más választása, mint, hogy kitiltsa a klubból. Viola ezt nem tudja elfogadni. A lány állítja: neki muszáj edzenie! Bevallja Joe-nak, hogy a testvére családon belüli erőszak áldozata lett, és ő bosszút akar állni érte!


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

 

Hasonló videók

Legnézettebb videók