KERESÉS search-close

Tóbiás: „Zsófi cserbenhagyott!”

szerző:
2016.06.20. 21:25

Ádám mindent megtesz, hogy Zsófi és Tóbiás között ismét jó kapcsolat legyen. Sajnos úgy tűnik, a magára maradt apuka nem hajlandó megbocsájtani.

Ádám számára – miután lefülelte Zsófit, és a kétségbeesett anyuka kiöntötte neki a szívét – egyszerűen minden világossá vált. Megértette a fiatal lány félelmeit, megkapta a kérdéseire a választ, és azt is megtudta, hogy Zsófi a kínok kínját élte át, mikor hirtelen elment és itt hagyott mindent. Ádám megpróbálja orvosolni a helyzetet, és nekiáll Tóbiásnál puhatolózni, miszerint mit szólna, ha Zsófi feltűnne a színen. Az apuka válasza igen egyértelmű. A videóból kiderül az igazság! 

Szerintetek Tóbiás megbocsájt valaha Zsófinak?

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való