KERESÉS search-close

Stella édesanyja: „Életem legnehezebb döntése volt lemondani rólad”

szerző:
2017.03.27. 22:15

Nem adta fel Stella a harcot, és végül találkozhatott az édesanyjával a börtön falain belül. Megrázó és egyben megható beszélgetésben volt része, amire nem biztos, hogy a kiskamasz teljesen fel tudott készülni.

Stella már nem kislány, pontosan tudja, mi történik körülötte, és azt is pontosan tudja, hogy mikor megszületett az édesanyja lemondott róla. A rengeteg fájdalmas kérdés már régóta kavarog a kiskamasz fejében, már nagyon régóta szeretné tudni, miért mondott le róla az édesanyja, és ki is ő egyáltalán. Most végre eljött a nagy pillanat, és Stella összeszedve minden bátorságát, szembenézett a múltjával, a bizonytalansággal, az édesanyjával.

Megható pillanat következik!

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való