Műsorújság
RTL Most

Nyomozz velünk! Ki akarta meggyilkolni Gergőt és Adélt?

Hetek óta tartja izgalomban a nézőket a nyomozás, és hogy végre kiderüljön: ki tett altatót Gergő kulacsába, amivel kis híján meggyilkolta őt és Adélt. Mivel a Harmath fiú sokaknak tört már borsot az orra alá, több személynek is komoly indítéka lehet.

Gergő meglepetésként romantikus sétarepülésre vitte szerelmét, Adélt, ám repülés közben eszméletét vesztette. Így Adélnak kellett leszállnia a géppel - külső segítséggel -, de a manőver majdnem tragédiával végződött, a földbe csapódtak. Adél könnyebb sérülésekkel megúszta, ám Gergő életéért sokáig küzdöttek, majd hetekig kómában volt. Később derült ki, hogy Gergő kulacsába valaki altatót tett, ez vezetett a balesethez.

A Harmath fiúnak több rosszakarója van. Berényi Claudia az, aki legjobban haragudhat rá, hiszen Gergő nem sokkal a baleset előtt szinte kisemmizte az üzletasszonyt. Rengeteg pénzt vett el tőle, ami miatt Claudia tajtékzott a dühtől, és megfogadta, hogy bosszút áll ellenfelén. 

 


Vandának egy kellemetlen találkozás miatt lehetett oka kiiktatni Gergőt. Vanda ugyanis tisztességtelen ajánlatot kapott egy üzletembertől, ám abban a reményben, hogy a férfi segít neki kijutni Kínába a beteg kisfiához, belement a játékba. Vanda épp a titkos légyottról sietett haza, amikor a szállodában meglátta őt Gergő, majd később kérdőre is vonta, de Vanda kihátrált a kínos helyzetből.
 


Novák Laci sosem kedvelte a Harmath fiút, az utóbbi időkben pedig ellenséget látott benne. Hiszen Gizi szakított Lacival, miután megcsalta őt Ildikóval, ekkor Gergő sokat segített Gizinek. Abban is, hogy ráébredjen: férje egy semmirekellő alak. Ezek után Laci már labdába sem rúghat feleségénél.
 


Juli fiának indítéka a plátói szerelem. Máté ugyanis odáig van Adélért, már többször megpróbált keresztbe tenni Gergőnek, de eddig sikertelenül…
 


Még az is előfordulhat, hogy nem is köztük van az igazi elkövető. Hiszen Bartha Zsolt, sőt Gergő apja, Harmath Árpád neve is felmerült már. Az biztos, hogy Oszkár egyre közelebb jár az igazsághoz...
 

Legnézettebb videók