Műsorújság
RTL Most

Nyári Dia meglepő titkot árult el

A Barátok közt sztárja elárulta titkát: ráfeküdt a flowra, rendszeresen edz, egészségesen táplálkozik, és szebb, mint valaha. Na, de az örök kérdés, mit és hogyan?

Egy jó személyedző tanácsa, ne a kilókat lessük és aggódva álljunk a mérlegre, hanem a centiket. Dia is ezt az elvet vallja, habár minden álma, hogy „ötössel kezdődjön” az a bizonyos szám, de szerencsére nem ez a valódi célja, hanem a fittség és az egészség.
Fél éve a szinglik táborát erősíti a színésznő, amit talán most nem is bán, hiszen így minden energiáját magára összpontosíthatja. Habár, kedvesen odasúgta, „nem szabad maximálisan a szíve".

Étkezés, az a bizonyos kritikus pont! Manapság könnyű ki- és lecserélni a fehér halált, avagy a cukrot nyírfacukorra, a fehér lisztet teljes kiőrlésű lisztre.
A 21 éves sorozat sztár is változtatott ezen, sőt esténkét főz is magának, amire eddig nehéz volt időt szakítania.A facebook-oldalán megosztott képekből és kommentekből kiderül, még bőven tart Dia lelkesedése, és valóban, szinte ragyog a képeken.

Ha szeretne több Barátok közt érdekességet olvasni, kattintson az oldalunkra, vagy a hivatalos facebook-oldalra.

Legnézettebb videók