KERESÉS search-close

Nóra: „Lefeküdtem Attilával”

szerző:
2016.05.05. 22:00

Az ügyvédnő kezd felépülni, és lassan, de biztosan elengedni Róbertet. Semmiképp sem tesz neki jót, mikor a Kft. tagjai őt kezdik el hibáztatni a félresikerült üzlet miatt.

Nóra kicsit jobban van ugyan, de a jelenlegi helyzet sajnos nem segít neki abban, hogy kiléphessen a mély gyászgödörből. A Berényi cég csődbe megy, a tagok bosszúsak, és félnek. A legjobb ilyenkor egy bűnbakot keresni, így nem meglepő, hogy Attila és Ági végképp az ügyvédnőben látja sorsuk szörnyű alakulásának az okát. Miklós az egyetlen, aki megpróbálja menteni a menthetőt, csakhogy egyáltalán nem készült fel arra, amit Nóritól hallani fog.

 

Szerintetek Juli meg fogja tudni, hogy mit tett Attila és Nóra?

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való