KERESÉS search-close

Miféle játékot űz Juli – Szakított Attilával?

szerző:
2016.04.19. 22:00
A hétköznapokból adódó problémák is megviselhetnek egy házasságot, nem beszélve arról, ha mondjuk az egyik fél börtönben ül, a másik pedig a csődszélén áll. Milyen esélyekkel indulhatnak így? Engedjék el egymást, vagy tartsanak ki egymás mellett?
Ha őszinték akarunk lenni, akkor azt kell mondjuk, talán ennyire nehéz helyzetben még sosem voltak Júliáék.  De mi is a baj?

Juli azért van maga alatt, mert ártatlanul bűnhődik egy börtönben, ahol az utolsó morzsáért is meg kell küzdeni, ahol egy percig se láthatják a gyengeség jeleit, ahol az erőszak az úr.
 
Miféle játékot űz Juli – Szakított Attilával?
 

Attilának sincs oka örülni, nemcsak a Berényi céget veszítheti el, hanem férfiúi büszkeségét, és az önmagába vetett hitét is.

Mit tehet így két megtört lélek, akik nem vágynak másra, csak egy kis odaadásra, és szeretetre?

Nézzétek meg a videót!
 


Szerintetek jól döntött Juli? Igazat adtok neki?

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való