KERESÉS search-close

Liza: „Nagyon sajnálom, amit történt!”

szerző:
2016.11.14. 21:35

A fiatal lány összeszedte minden bátorságát, és becsöngetett Nórához. A szörnyű tragédia óta most találkoztak először egymással. Megható pillanatnak lehetünk szemtanúi.

Liza nem tudta, hogy mit csinál, ezt ő is bevallotta most az ügyvédnőnek. A bűntudat terhe egyfolytában nyomasztja a lány vállát, és bármennyire is szeretné, nem tudja visszaforgatni az idő kerekét, és visszafordítani a dolgokat. Robit már nem lehet visszahozni. Pillanatnyilag csak egyet tehet Berényi Ágnes kislánya, szembe kell néznie azzal, amit elkövetett, és felelősséget vállalnia érte. Ezért Liza úgy döntött, összeszedi minden erejét és meglátogatja Nórát, hogy szemtől szemben kérjen bocsánatot az özvegytől. Megható és szívszorító találkozás következik:

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való