Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2016. január 19.)

Ágnes megtudja, nem biztos, hogy a gyertyatartó okozta Róbert halálát. Hogy fogadja Zsófi, hogy Tóbiás talált a helyére valakit? Vilmos rossz lépést tesz a megemlékezés alatt.
Ágnes elmondja Júliának, hogy felmerült benne, hogy Ludwig ölhette meg Róbertet, mert Ludwignak van egy állatias oldala is. Júlia teljesen ledöbben. Júlia és Attila hazakísérik a zaklatott Ágnest a villába, ahol Ludwig éppen Olíviával és Emillel beszélget. A nyomozók elmondják, hogy felmerült egy másik lehetőség is Róbert halálával kapcsolatban. A Róbert fején található sérüléseket a kandallópárkány is okozhatta, ami feltehetően ugyanannak az ötvösnek a munkája, mint a gyertyatartók. Így lehetséges, hogy Róbertet nem fejbe vágták, hanem ellökték, vagy elesett.
 
Tóbiás alig bír el a Fittlaborban felhalmozódó munkával, alig várja, hogy Zsófi végre visszatérjen dolgozni. Azonban Zsófi elmondja Hannának, hogy a szülésig már nem tervez visszamenni a munkába, mert tombolnak a hormonjai, és feszélyezi a Fittlaborban megforduló sok jó pasi. Zsófi kénytelen elmondani Tóbiásnak a dolgot, de a terhességére fogja a döntését. Tóbiás Ádámtól kér segítséget a napi ügyek intézésében, cserébe műtermet ajánl Ádámnak a Fittlabor épületében. Amikor Zsófi megtudja Ádámtól a dolgot, kiakad, hogy Tóbiás a háta mögött intézkedett.
 
László lelombozódik, amikor kihallgatja Miklós és Nóra beszélgetését, melyből kiderül, hogy Nóra a háta közepére kívánja a társaságot. Feltehetően így a háta mögött szervezett halotti tornak sem örül majd. Gizella fél, hogy a nyakukon marad a sok gyertya, amit László a halotti torra vásárolt eladásra. Lászlónak ötlete támad. A házban kimegy az áram. Vilmos nekiindul felderíteni a terepet, de amikor összetalálkozik Lászlóval, világossá válik, hogy ez László műve, aki ráadásul Vilmos segítségét is kéri. Kiderül, hogy László az udvaron szervez Róbertnek megemlékezést, hogy így tudassa Nórával, mennyien szeretik őt. Az utcáról érkező Nóra meglepődik, azonban a helyzetet félbeszakítja a kisbolt sötétségében eleső Vilmos jajveszékelése. A segítségére siető László a padlón fekve találja Vilmost, aki nem tud megmozdulni.
 

Legnézettebb videók