KERESÉS search-close

Következő rész (2015. szeptember 22.)

szerző:
2015.09.21. 22:01
Balázs meglepetten konstatálja, hogy Hanna Péter után már Ádámmal jár. Miklóst egyre inkább zavarja, hogy Timi nem akar az élete része lenni. Vilmos aggódik a ház biztonsága miatt. 
Következő rész (2015. szeptember 22.)
Balázs vigasztalni próbálja Hannát, amiért a barátja konfliktusba került Ritával, és közben rájön, hogy Hanna már nem Péterrel, hanem Ádámmal jár. Miután Rita újabb esélyt kér Ádámtól, Ádám végül közbenjár Zsófinál, hogy mégis ő kapja a munkát. Ádám végül bocsánatot kér Hannától, aki megbocsát neki. Balázs hitetlenkedve beszéli meg Péterrel, szerinte mennyire lehetetlen kapcsolat Hannáé és Ádámé.
 
Miután Róbert megnyerte megint Nóra bizalmát, Miklós orra alá dörgöli, hogy milyen kár, hogy Miklós nem foglalkozhat a saját lányával. Miklós Nórát vonja kérdőre, aki szerinte szándékosan manipulálja Miklós ellen Timit. Mónika felkéri Miklóst gyermeke keresztapjának, és arról győzködi, hogy próbálja rendbe hozni kapcsolatát Timivel. Amikor Miklós Lizát dicséri, Timi véletlenül meghallja szavait, és megroppan.
 
Luca továbbra is szomorú, amiért nem tudja elérni anyját. Ádám megjegyzést tesz a ház biztonságát illetően Vilmosnak, aki titokban végül felhívja Olíviát, annak ellenére, hogy Bözsi szerint nem kell tenniük semmit, csak várni, hogy elüljön a vihar. Olívia végül megérkezik, és ismét Aliz után kezd kérdezősködni

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való