Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2015. május 11.)

Sikerül Ágnesnek megszereznie a találmányt? Milyen élőben a lány, akivel Zsolt randizik? Milyen következményei lesznek Attila szarvas gázolásának?
Miután Ágnes hiába győzködi Margót, úgy dönt, hogy a cég elé viszi az ügyet arról, megvegyék-e Margó férjének találmányát. A résztulajdonosok közül Miklós és Nóra nem szívesen megy bele a vásárlásba, biztosak benne, hogy Ágnes csak át akarja verni Margót. Júlia és Attila meggyőzhetőnek tűnnek. Ágnes azonban biztos a sikerében.


 
Aliz megtudja, hogy Zsolt regisztrált egy online társkereső oldalon. Úgy dönt, hogy besegít Zsoltnak és lebeszél egy randit a háta mögött. Zsolt először nem akar találkozni a lánnyal, de végül annak hatására, hogy Zsófi beszól neki, mégis belemegy a dologba. A randi rosszul sül el, amikor Zsolt első reakciója az, hogy a lány sokkal kövérebb, mint a profilképén. A lány felpofozza Zsoltot, Zsófi és Tóbiás legnagyobb örömére.


 
A gázolást követően Attila autója behorpad, és az elütött valami véres nyomot hagy a kocsin, de más látható nyom nem marad, amiből Attila láthatná, mennyire komoly a baj. Másnap korán reggel elviszi az autóját a szerelőhöz, de összefut Lászlóval, aki észreveszi a vércsíkot a kocsin. Később László a rádióból értesül egy cserbenhagyásos gázolásról. A Berényi cég egyik megbeszélése közepén megérkezik a rendőrség, hogy beszéljenek Attilával.

Legnézettebb videók