Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2015. december 17.)

Miért nem akar Timi részt venni az esküvőn? Mit tesz Tóbiás, miután megtudta az igazat a lesifotóról? Róbert sejteni kezdi, hogy Ludwig megerőszakolta Ágnest.
Miután Miklós megcsókolta Nórát, aki ellökte magától, Nóra Miklós fejéhez vágja, hogy Miklós megbízhatatlan. A másodszor is kiérkező zárszerelő ezúttal nem hagyja, hogy Timi lerázza, így kiszabadítja a lakásban ragadt Nórát és Miklóst. Nóra csúnyán összeveszik Timivel, mire Timi kijelenti, hogy nem vesz részt az esküvőn.
Tóbiás nem hiszi el Ádámnak, hogy ő készítette a fotót a film sztárról. Szerinte Ádám csak Gizellát szeretné megvédeni. Eközben Hanna kideríti, hogy Ádám adta el a fotót a weblapnak. Neki már hisz Tóbiás, és úgy érzi, hogy Hanna a hibás, mert Ádám neki akart bizonyítani. Később Tóbiás szeretne bocsánatot kérni Gizellától, aki masszívan iszik, és visszautasítja Tóbiást. Tóbiás elmondja Hannának és Ádámnak, hogy segíteni kell Gizellán.
A vacsora után kiderül, hogy Ludwig még nem bocsájtott meg Róbertnek azért, mert börtönbe juttatta őt. Róbert dühében máshol akarja megrendezni az esküvőt, amin Ágnes kiborul. Fél egy újabb megaláztatástól Ludwig előtt. Róbert gyanítani kezdi, hogy Ludwig megerőszakolta Ágnest. Vajon Ágnes bevallja neki?
 

Legnézettebb videók