Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2015. április 01.)

László és Gizella a boldog nászutasok életét élik. Hogyan akadályozza meg Enikő, hogy Zsófi elvigye Krisztiánt a kórházból? Vajon mit akar Zsuzsa András sírkövével?
László és Gizella a lagzi másnapján rájönnek, hogy a kisbolt nyitva tartása nem engedi meg, hogy kedvükre együtt lehessenek. Ráhagyják Bözsire a boltot, de Bözsinek egyedül kell kitakarítania a bisztrót és a házat is, mert rajta kívül mindenki másnapos. Ezért szabadulna a feladattól. Zsuzsa elvállalja, hogy beáll a boltba.
 
Enikő felajánlja Krisztiánnak, lemond róla, hogy ápolja, ha ezzel Zsófit megnyugtatja, csak ne menjen Krisztián magánkórházba. Zsófi szerint Enikő ezzel is csak manipulálni akarja Krisztiánt, mert még mindig szerelmes belé. Krisztián elárulja Enikőnek, hogy Fasírt verte meg őt, majd megbizonyosodik róla, hogy Enikő valóban szerelmes belé. Ezután Krisztián úgy dönt, mégis magánkórházba megy Zsófival. Enikő válaszul újra mérget ad be Krisztiánnak, és megzsarolja Zsoltot, állítsa le Zsófit, különben feljelenti Zsoltot Krisztián megveretése miatt.

Hasonló videók

Legnézettebb videók