KERESÉS search-close

Illés Peti: „Forduljon föl mindenki”

szerző:
2016.04.26. 22:00

A düh és a harag sosem jó tanácsadó, pláne ha némi droggal párosul. Az eredmény jól látható, Peti ámokfutása rémisztő és szomorú.

A fiatal fiút tényleg az ág is húzza, nem elég, hogy Juli még mindig börtönben van, hogy kiderült, Attila összegabalyodott Nórával, most a Pusszanccsal is probléma van. Valószínű, tényleg ez volt az utolsó csepp a pohárban, hogy a joghurtos vállalkozása csődbe ment. A legnagyobb baj az egészben, hogy Peti nem beszél senkivel sem, senkinek se mondja el őszintén a mélyről jövő fájdalmát, a félelmeit, a szorongásait. A ki nem mondott érzésekből feszültség keletkezik, ami pedig felrobban, mint egy bomba.

Szerintetek most már komolyan veszi végre valaki, hogy Peti nincs jól?

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való