Műsorújság
RTL Most

Földes Tamás kapta az idei Kaszás Attila-díjat

A Barátok közt színésze, Földes Tamás nem számított rá, hogy övé lesz a megtiszteltetés.

A népszerű színűvészt már sokszor jelölték a kitüntetésre, de még soha nem jutott az elő háromba sem. Az idei év azonban minden várakozását felülmúlta.

„Meglepetésekkel teli volt az elmúlt néhány hónap. Nagyon örültem, amikor tavasszal megtudtam, hogy ismét jelöltek a díjra. Később még boldogabb voltam, amikor kiderült, hogy bejutottam az első háromba. Majd a Budapesti Operettszínház művészei, a kollégáim és barátaim készítettek egy videót, melyben felsorolják az érdemeimet, és arra biztatják a közönséget, hogy szavazzanak rám. Annyira meghatódtam; számomra ez már felért egy díjjal! Ezt követően kissé elszomorodtam, mert szerettem volna, hogy a kedvesem velem legyen az átadón, de a munkája ezt nem tette lehetővé. Azonban abban a pillanatban, amikor telefonon közölték velem, hogy én leszek a díjazott, épp a párommal sétáltam, így a sors valamelyest kárpótolt, hiszen mégis együtt tudtuk megélni a pillanatot” – meséli boldogan Földes Tamás, aki néhány hete tűnt fel a Barátok közt című sorozatban, Harmath Árpád szerepében.


A népszerű művész az elismerés átvételekor visszaemlékezett arra az időszakra, amikor együtt dolgozhatott Kaszás Attilával. Fontos mérföldkő volt számára emberileg és szakmailag egyaránt.


„Amikor elvégeztem a főiskolát, a Rockszínházba szerződtem a Nyomorultak című előadásra, ahol együtt játszhattam Kaszás Attilával. Akkor én még egy nagyon kezdő színész voltam, ő viszont egy elismert művész. Az a találkozás nagyban hozzájárult, hogy olyan emberré váltam, amilyenné mindig is szerettem volna. Attila rendkívüli tehetségű színész volt, emellett egy igazi nagybetűs ember, tele szeretettel” – idézte fel Földes Tamás.

Legnézettebb videók