Műsorújság
RTL Most

Ez történt az 50. héten

Ágnes próbálja titkolni, hogy mi történt közte és Ludwig között.  Zsófi ki akarja békíteni Ádámot és Hannát. Vajon helyrehozható a kapcsolatuk? Miklós bevallja Vilmosnak, hogy sosem fogja tudni elengedni Nórát. Gizella komoly elhatározásra jut a házasságával kapcsolatban. Nóra házassági szerződést kötne Róberttel. Egy új ügyfél jelenik meg, aki izgalmas lehetőséget ajánl Attilának, ám megdöbbentő információk derülnek ki róla. Krisztián és Rudi megfenyegetik Róbertet. Júlia meglepő felfedezésre lel a saját hitvesi ágyában.
 
Ágnes próbál úgy tenni, mintha nem történt volna semmi, nehogy Liza bármit is észrevegyen. Másnap beteget jelent, hogy legyen még ideje megemészteni a történteket. Ludwig szokatlanul kedves Ágnessel, még egy drága ékszerrel is meglepi. Lizát lenyűgözi Ludwig nagyvonalúsága, és elárulja Ludwignak, hogy ő is szeretné, ha úgy bánnának vele, mint Ludwig Ágnessel. Ágnes, ezt a történetet meghallva, miután egyedül marad, összeomlik, és sírni kezd.
Zsófi össze akarja hozni Hannát és Ádámot. Megszervez egy találkozót Ádámmal is és Hannával is, külön-külön, de ő persze egyikre sem megy el. Hanna és Ádám hamar rájön, hogy átverték őket. Kiderül, hogy Ádám még nem tette túl magát Hannán. Hanna megcsókolja Ádámot, Ádám pedig nem ellenkezik. Zsófi felhúzza magát, amiért Tóbiás számon kéri az Ádámékkal kapcsolatos terve miatt, és rosszul lesz. Tóbiás aggódik Zsófi és a baba egészségéért, ezért felajánlja Zsófinak, hogy utazzon el egy kis időre. Gizella kidobja Ádámot a lakásból, ezért Ádámnak sürgősen albérletet kell találnia. Hanna felajánlja Ádámnak, hogy költözzön vissza.
Vilmos újabb tanácsot ad Miklósnak Nórával kapcsolatban, amit Miklós teljesen félreért. Miklós szokatlanul kedves Nórával és Róberttel. Vilmos azt hiszi, Miklós tényleg megfogadta a tanácsát, és nem harcol tovább Nóráért. Miklós viszont úgy gondolja, ha kedves és támogatja Nórát, akkor visszaszerezheti. Miklós őszintén megvallja Vilmosnak, hogy soha nem fogja tudni elengedni Nórát. Nóra kihallgatja Miklós beszédét, és meghatódik attól, amit hall. Miklós őszintén szerelmet vall a Róberthez igyekvő Nórának, ám Nóra végül elutasítja. Nóra házassági szerződést kíván kötni Róberttel, amin ő először megsértődik. Miklós a részeg Gizellától tudomást szerez a házassági szerződésről. Nóra megkéri Miklóst, hogy hagyja békén őket, de Miklós mindenképp ki akarja húzni Nórából a szerződés igazi okát. Nóra azonban biztos abban, hogy a házassági szerződés csak egy praktikus velejárója a házasságnak, nem pedig egy lehetséges válás miatti baljóslat.
A zaklatott Gizella megosztja Nórával, hogy válni akar, ám Nóra szembesíti Gizellát, hogy házassági szerződés nélkül Gizella mindenét elveszítheti. Gizella ismét alkoholhoz nyúl, amin László nagyon kiakad. Meggyőzi Bözsit, hogy puhítsa Gizellát, aki még mindig nem akarja elhinni, hogy férje nem csalta meg. Újonnani alkoholizmusa miatt Nóra is mérges lesz Gizellára és megfenyegeti, hogy lecseréli, mint esküvői tanút. 
Júlia szeretne egy hirdetést közzétenni az újságban a Berényi cég alapításának 25. évfordulója alkalmából. Ötlete is van, de a családnak jobban tetszik az az ötlet, amivel Renáta, a bébiszitter rukkol elő. Ez Júliát ismét féltékennyé teszi. Amikor később üres óvszeres csomagolást talál a saját hálószobájukban, egyből Attilára gyanakszik. Miután Júlia végre elhiszi, hogy nem Attila, hanem Péter szűrte össze a levet Renátával, kirúgja a nőt. Péter megelégeli azt, hogy anyja folyton beleszól az életébe és úgy dönt, el fog költözni otthonról.
Rudi ráveszi Krisztiánt, hogy fenyegessék meg Róbertet, amiért az még mindig szeretné visszakapni a pókerben nyert pénzét Ruditól. A fenyegetés jól sikerül, de Róbert később Nóra laptopján kutatva hasznos információkat talál Alizról, amit fel tud majd használni Rudi ellen. Róbert biztosítékot szerez Aliztól arra nézve, hogy valóban volt köze Zsolt lelövéséhez. Majd ezzel az információval megzsarolja Rudit, hogy visszaszerezze a pénzét tőle. Rudi úgy tesz, mintha nem érdekelné a dolog, de valójában fél, hogy Róbert beváltja ígéretét és köpni fog a rendőrségnek.
Liza rájön, hogy nem akar másodvonalbeli zongorista lenni, de sérült ujjával le kell mondania álmáról. Ludwig azt szeretné, hogy Liza menjen vissza Svájcba. Liza megijed, mert így itt kellene hagynia mindent.
Egy gazdag cipőgyáros jelenik meg Attilát keresve. Miklós le akar rá csapni, de Veintraub Tamás Attilának szeretne izgalmas üzleti lehetőséget kínálni. Attilának imponál a férfi, akiről később kiderül, hogy Ludwiggal szövetkezve jött ide. Ágnes megtudja, hogy Ludwig és Veintraub ismerik egymást és gyanakodni kezd. Ágnes végül úgy dönt, elmondja Attilának is ezt az információt. De Attila többet sejt meg, mint amit Ágnes meg akar osztani, és végül rá is kérdez: lehet, hogy Ágnes fél a férjétől?
 

Legnézettebb videók