Műsorújság
RTL Most

Ez történt a héten (8.hét)

Zsófi és Tóbiás életében hatalmas változás történik, és Gizella speciális tréningnek veti alá Tóbiást. Vilmos és Bözsi ki akarják adni az egyik szobájukat turistáknak, hogy pénzhez jussanak. Ádám új modellt kér fel, hogy legyen a témája egy fotópályázat anyagához. Az események miatt Gizella hatalmas feladattal néz szembe. Ágnesnek ismét cselekednie kell, hogy Lizát megóvja. A Krisztiánnal történtek mindenkit sokkolnak. Egyre nagyobb a gond Nórával, és Miklós meglehetősen furcsa módon próbál segíteni neki
Bözsi és Vilmos megoldást keres az örökölt tartozás rendezésére, és Luca áll elő az ötlettel: adják ki az egyik szobájukat turistáknak. Vilmos szkeptikus ezzel kapcsolatban, Bözsi azonban felfedezi, hogy minden bérlő után pontokat kapnak, amit egy idő után utazásokra használhatnak fel. Bözsi nagyon szeretne élni kicsit, lelkesedése végül meggyőzi Vilmost. Ádámot kérik meg, hogy készítsen képeket a lakásról, de a fotózás kínosra sikerül.Ádám egy fotós ismerősétől tudomást szerez egy pályázati lehetőségről. Hirtelen ötlettől vezérelve készít egy ütős képet Liliről, a hajléktalan lányról, amit megmutat a fotós ismerősének is. Ádám megtudja, hogy a fotós pályázaton a fődíj 5000 angol font, szeretné meggyőzni Lilit, hogy dolgozzanak össze, és Lili pedig megkapja a pénz felét. Lilinek jelenleg fontosabb, hogy legyen szállása, ezért Ádám megígéri neki, hogy elintézi, hogy a Fittlaborban maradhasson, azonban Lili lebukik Tóbiás előtt, így Ádám kénytelen hazavinni Lilit.Péter bevallja Ágnesnek, hogy ő árulta el Lizát a rendőrségnek. Később kiderül, hogy Péter csak annyit látott, hogy Liza a gyertyatartóval a kezében sokkos állapotban áll a holttest felett. Ágnes szerint ez nem bizonyít semmit. Ludwignak és Ágnesnek eszébe jut, hogy Liza végig Ottóval volt az esküvőn, ráadásul Ágnes elmesélte Lizának, mi köze volt Róbertnek Ottó apjának a halálához.

A jelenetért kattints a képre.
Olíviától azonban megtudja, hogy ha Liza az idézésben feltüntetett időpontig nem jelenik meg a tanúként való kihallgatáson, a rendőrség az Interpollal fogja köröztetni. Vésztervet eszel ki, amelyben komoly szerepet szán Ottónak.

Aliz egész éjjel hiába várja haza Rudit és Krisztiánt, ráadásul Nikol is feltűnik. Nikol rájön, hogy Rudi nem halt meg és túszul ejti Alizt. Nikol Aliz kinyírásával fenyegeti Rudit, aki így kénytelen visszatérni a Mátyás király térre. Nikol arra akarja kényszeríteni Rudit, hogy menjen el vele Hallerhoz. Rudi azonban előáll a hangfelvétellel, ami Nikollal együtt az egész Haller-klánt lebuktathatja. Eközben Aliz megtudja, hogy Krisztián megsebesült, és nagyon kiborul. Rudi és Nikol megfenyegetik Hallert, aki egyelőre futni hagyja őket.Zsófiék babája megszületik. Tóbiás aggódik, hogy még nem készült fel a baba érkezésére, mire Gizelláéktól ajándékba kap egy játék babát, hogy azon gyakoroljon, de mindent nagyon ügyetlenül csinál.

A jelenetért kattints a képre.
Megérkezik Tóbiás anyja, Margó és babaköszöntő-bulit akar szervezni. A bulin megjelennek Margó barátnői, és egyikük megalázó helyzetbe hozza Tóbiást.

A jelenetért kattints a képre.
Tóbiás meglátogatja Zsófit a kórházban, ahol végre kibékülnek. Tóbiás aggódik, hogy talán mégis van abban valami, hogy a kis Bencén csattan majd az ostor, mert az apukája meleg. Se Zsófi, se Gizella nem tudja megnyugtatni, de végül Margó homofób barátnője bocsánatot kér tőle.
 
Máté rádöbbenti Attilát és Pétert, hogy a sok stressz miatt kiment a fejükből Júlia születésnapja, és megszökik otthonról, hogy ajándékot vegyen Júliának. Péter megpróbálja elmagyarázni neki, hol van Júlia. Máté azonban már tudja, és menőnek tartja a börtönt. Mindhárman bemennek Júliához, hogy felköszöntsék, és Mátéban tudatosul, hogy csak nagyon ritkán láthatja majd az édesanyját.Nóra teljesen elhagyta magát, de Bözsi beszél vele. Nóra takarítás közben egy étterem szórólapjára bukkan: Róbert kedvenc étterme. A futár helyett Miklós hozza fel a rendelt ételt, az éppen porszívózó Nóra pedig azt hiszi Róbert hangját hallja. Nóra vacsorára invitálja Miklóst, és még Róbert ingét is felajánlja neki, miután Miklós leeszi a sajátját. Nóra végül elalszik a kanapén. Mialatt Miklós kioson a lakásból, Nóra felébred, és Miklóst Róbertnek szólítja. Miklós belemegy Nóra furcsa szerepjátékába.

A jelenetért kattints a képre.
Zsoltnak a börtönkönyvtárban kell dolgoznia. Emíliának sikerül meggyőznie, hogy ha jól végzi a munkáját, a „jutalma” az, hogy fogadhat egy látogatót. De Rudi tragikus hírrel érkezik.

Gizella egyedül marad a Rózsában egy szokatlanul forgalmas napon. A növekvő feszültség miatt úgy dönt, megpróbálkozik egy önkiszolgáló „All you can drink” rendszerrel. Ádám és Tóbiás segítségével óriási forgalmat bonyolítanak le. A visszatérő Nikol egyszerűen csak kipakolja a széfet, majd közli Gizellával, hogy eltűnik egy időre, addig Gizella felel a Rózsáért.

A jelenetért kattints a képre.

Legnézettebb videók