Műsorújság
RTL Most

Ez történt a 49. héten

Nóra és Júlia kapcsolata rendeződni látszik. Liza karrierje komoly veszélybe kerül. Rudinak nem marad pénze az adóssága visszafizetésére, ezért Róbert azt veszi el tőle, amit valaki olyannak szán, aki nagyon fontos neki. Miklós és Róbert kapcsolata egyre feszültebb és minden eszközzel próbálnak elégtételt venni egymáson. Gizi élete újabb fordulatot vesz, de könnyen lehet, hogy ez az út a lejtő aljára vezet. Ludwig új bérlőt ajánl Attilának, de Ágnes közbelép és megakadályozza a tervet. Amikor Ludwig ezt megtudja, összevesznek, és a veszekedéssorozat végén megbocsáthatatlan dolgot tesz a feleségével.
 
Tóbiás elmeséli Zsófinak, hogy csak azért kezdett szteroidokat használni, hogy Zsófi és a baba kedvéért mihamarabb felépüljön. Azt is hozzáteszi, mennyire sokat tett érte Timi a baleset óta. Ezért Zsófi átmegy Timihez, és elnézést kér tőle. Azt is felajánlja, hogy beveteti az egyik ruháját Timinek az esküvőre.
Miközben Nóra és Gizella az esti lánybúcsúztatót beszélik meg, Gizella rákérdez, Nóra biztos-e benne, hogy nem akarja Júliát a lánybúcsún és az esküvőjén ott látni. Amikor Nóra megtudja, hogy Júlia elvállalta a ruha átalakítását Timinek, megbékél Júliával és meghívja az esküvőre.
Amikor Liza megtudja, hogy Ágnes meghívta Attilát is a koncertjére, akkor megenyhül, és koccintanak Liza tehetségére. Ágnes véletlenül eltör egy poharat, és ahogy a cserepeket szedik, Ágnes olyan szerencsétlenül löki meg Lizát, hogy az üveg durván belevág Liza kezébe. A kórházban összevarrják Liza kezét. Attila átadja Ágnesnek egy specialista számát, akit Ágnes még aznap este felkeres, de az eredmények nem bíztatóak. Ágnes nagy nehezen elmondja Lizának, hogy nem lehet már belőle zongoraművész. A lány kiborul, és Ágnes Ottótól kér segítséget. Ottó viszont ahelyett, hogy Ágnes malmára hajtaná a vizet, felajánlja Lizának, hogy utálják együtt Ágnest.
Nóra lánybúcsúztatója nem indul zökkenőmentesen, és emiatt Gizella rosszul érzi magát. A vetkőzős szám híre odacsábítja Lászlót is, aki jól beolvas Gizellának mindenki előtt. Később Gizella a sok szerelemről szóló tószt elől a bisztró irodájába menekül, ahol viszont egy csomó boros üveggel találja magát szembe. Megtörik az ellenállása és inni kezd.  Aliz találja meg az eszméletlen Gizellát, és Lászlótól kér segítséget. László megkeresi Valit, és újfent megkéri, vallja be az igazságot Gizellának arról, hogy semmi nem volt köztük, mielőtt Gizella megint alkoholista lenne. Vali nagy nehezen rááll erre.
Rudi megígéri, hogy még aznap este visszafizeti a tartozását Róbertnek, de közben hazaér Luca Németországból, és Aliz a fejébe veszi, hogy ha vesz egy laptopot a lányának, akkor Luca megbocsátana. Rudi megígéri Aliznak, hogy a lánybúcsús pénzből megveszik a laptopot. Aliz bocsánatot kér Lucától, és anya és lánya közelebb kerülnek egymáshoz, miközben Róbert lecsap Rudira, és elragadja tőle a laptopot, amit Rudi Lucának vett. Ezt Miklós is látja. Luca és Aliz kibékülnek, ám Rudi laptoppal kapcsolatos rossz híre ismét feszültséget szít anya és lánya között. Róbert Nóra hatására visszaadja a laptopot Aliznak, de emlékezteti Rudit, hogy továbbra is az adósa. Rudi és Krisztián azonban bosszút forral Róbert ellen.
Miklós elmondja Nórának, hogy szemtanúja volt, amint Róbert elkobozta Ruditól a laptopot. Nóra nem tudja, higgyen-e Miklósnak, ám észreveszi Róbertnél a gépet. Miklós igyekszik az őrületbe kergetni Róbertet, aki végül Nóra szeme láttára megüti Miklóst. Róbert igyekszik meggyőzni Nórát, hogy Miklós hibája volt az egész, de Nóra titkon elárulja Vilmosnak, legszívesebben lefújná az esküvőt. Miklósnak kapóra jön ez az információ, és gyorsan felrohan Nórához, azt remélve, hogy ezek után van esélye visszaszerezni a nőt. Nóra azonban közli vele, hogy tűnjön a szeme elől. 
Zsófi Tóbiás hatására munkát ajánl Ádámnak: fotókat kell készítenie a lányról. A fotózás közben Ádám őszintén mesél Zsófinak arról, mennyire hiányzik neki a kislánya. Zsófi kedves és megértő, Ádám pedig félreérti Zsófi gesztusait, és kicsit beleszeret a mit sem sejtő lányba.
Ludwig egy új bérlőt ajánl Attilának, így kínálva megoldást a Kft. anyagi problémáira. Attilának gyanús Ludwig ügyfele, és kideríti, hogy a lehetséges bérlő alvilági ügyek bonyolításában is érintett. A Berényi testvérek visszautasítják Ludwig ajánlatát, mert találtak egy másik, megbízhatóbb bérlőt. Attila elárulja Ludwignak, ki az új kliens, Ludwig pedig a név hallatán rájön, hogy Ágnes keze van a dologban. Otthon számon kéri a feleségét, aki azzal érvel, nem akarta, hogy Ludwig ismét bajba kerüljön. Ludwig már épp elfogadná a magyarázatot, amikor csenget az esküvői virágos, aki szeretné felmérni a lakást a dekorációk miatt. Ludwig továbbra sem akarja ezt az esküvőt. Összevesznek Ágnessel, ami végül a gyerek-témára fut ki, Ludwig pedig megbocsáthatatlan dolgot tesz a feleségével.
 

Legnézettebb videók